Ποτέ δεν ξέρεις ποιοι κορυφαίοι σχεδιαστές θα παρευρεθούν στο Swim Week στο Μαϊάμι. Το μικρό «αδερφάκι» της εβδομάδας  μόδας της Νέας Υόρκης περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες από συνεχόμενα θεάματα, παρουσιάσεις, εμπορικά shows και ατέλειωτα πάρτι, όλα επικεντρωμένα σε ένα πράγμα: Στο μπικίνι.

Μέσα στην τρέλα της πασαρέλας  μερικοί από τους κορυφαίους σχεδιαστές της αγοράς έδωσαν μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα ρούχα της παραλίας και μυστικά για το σωστό μπικίνι. Από το πως πρέπει να φροντίζεις το μαγιό σου μέχρι τα καλύτερα αντηλιακά της αγοράς, κορυφαίοι σχεδιαστές έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήματα που σε καίνε και φέτος το καλοκαίρι.

Ποιό είναι το μαγιό που πρέπει οπωσδήποτε να έχει μια γυναίκα;

Tori Praver: Ένα καλό μικρό μαύρο μπικίνι. Το LBB (Little Black Bikini).

Πως θα σιγουρευτείς ότι το μαγιό σου πηγαίνει καλά;

Tori Praver: Δεν θα πρέπει να είναι πολύ σφιχτό ώστε να σας κόβει αλλά ούτε πολύ φαρδύ. Αγοράζοντας λίγο μικρότερο κάτω μέρος απ’ ότι είσαι συνηθισμένη θα κάνει την εμφάνισή σου καλύτερη.

Πως πρέπει να φροντίζεις το μαγιό σου;

Sue Di Chio (Suboo): Οπωσδήποτε δεν πρέπει να κάθεσαι σε τραχιές επιφάνειες. Στην περίπτωση αυτή βάλε ένα διπλωμένο παρεώ πριν καθίσεις. Και σε κάθε περίπτωση ξέπλυνέ το αμέσως μετά τη θάλασσα..

Kalani Miller (Mikoh): Το φοράω στο ντους και έπειτα το πλένω στο χέρι με οποιοδήποτε μαλακό σαπούνι βρω. Το κρεμάω όλη νύχτα στο μπάνιο για και έπειτα το αφήνω κρεμασμένο να στεγνώσει σε ευάερο μέρος. Πολλές νομίζουν ότι μπορείς να το πετάξεις στα άπλυτα με τα άλλα σου ρούχα.

Oleema Miller (Mikoh): Κάνε ντους φορώντας το και κρέμασέ το να στεγνώσει.

Mara Hoffman (Mara Hoffman): Το πλένω με κρύο νερό και το κρεμάω να στεγνώσει. Για να είμαι ειλικρινής μερικές φορές το βάζω στο πλυντήριο με τα άλλα ρούχα.

Τι πρέπει να προσέχεις όταν ψωνίζεις μαγιό;

David Blond (Beach Bunny): Όταν τελειώσουν τα ψώνια θα πρέπει να φοράς κάτι που θα σου είναι άνετο, θα σου πηγαίνει καλά και θα εκφράζει την προσωπικότητά σου.

Έχεις ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο αντηλιακό;

Kalani Miller (Mikoh): Πολλές φορές ένα αντηλιακό αυτό αποδεικνύεται πολύ λιπαρό ή φαίνεται πολύ παχύ. Προτιμώ όσα μοιάζουν με ενυδατικές κρέμες, είναι ελαφρά χρωματισμένα και έχουν μια κανονικότητα. Είναι καλό να έχεις επιλογές.

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πας από την παραλία για δείπνο;

Tori Praver: Να πας απευθείας από την ακτή με το αλάτι στα μαλλιά. Λίγο lip gloss και λίγο σπρέι στα μαλλιά και αυτό είναι.