Σε λίγες ώρες ετοιμάζεσαι να βγεις με την παρέα σου και είμαστε σίγουροι (όπως, είσαι και εσύ) ότι το ένα ποτάκι θα γίνει δύο και τα δύο πολλά περισσότερα! Τι θα κάνεις , όμως, το πρωί που το δωμάτιο σου θα μυρίζει αλκοόλ και φυσικά το στόμα σου δεν θα ξεμυρίζει ακόμα και αν πλύνεις τα δόντια σου; Μην μου αγχώνεσαι! Εμείς έχουμε τη λύση για να διώξεις μακριά την μυρωδιά του αλκοόλ η οποία έρχεται από το στομάχι σου και όχι από το στόμα σου.

Συμβουλές για να διώξεις τη μυρωδιά του αλκοόλ

  1. Φυσικά και θα πλύνεις καλά τα δόντια σου ακόμα και να μην έχει σχέση η μυρωδιά του αλκοόλ με τη στοματική σου κοιλότητα. Σαφώς το καλό πλύσιμο θα καλμάρει έστω λίγο την έντονη μυρωδιά.
  2. Πρέπει να φας ! Όσο αφήνεις το στομάχι σου άδειο η μυρωδιά του αλκοόλ θα συνεχίζει να υπάρχει.
  3. Το πιο σωστό που μπορείς να φας για να καλυφθεί η έντονη μυρωδιά του αλκοόλ είναι καρπός φρέσκιας καρύδας. Η καρύδα θα απορροφήσει με μαγικό τρόπο το αλκοόλ και θα σου χαρίσει φρέσκια και γλυκιά αναπνοή.
  4. Μια άλλη εξίσου καλή επιλογή είναι να προμηθευτείς από το φαρμακείο φυτικό άνθρακα. Κυκλοφορεί σε μορφή δισκίων και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά αποτοξινωτικά του εμπορίου.
  5. Μπαχαρικά με έντονες μυρωδιές , όπως, είναι το κάρυ ή η κανέλα θα νικήσουν τη μυρωδιά του αλκοόλ και θα σε κάνουν να κρατήσεις τη δικιά τους.
  6. Τέλος, σου έχουμε μία λύση που δεν μας αρέσει αλλά, οφείλουμε να σου την πούμε γιατί ισχύει. Το σκόρδο ή το κρεμμύδι με τις έντονες μυρωδιές του θα καλύψουν το αλκοόλ αλλά θα σου δώσουν την δικιά τους δυνατή και όχι ιδιαίτερα όμορφη μυρωδιά.