Κι όμως ναι! Όποια άποψη και να έχεις για τα «βίαια» και «αιμοδιψή» pit-bull ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει αυτό να διαβάσεις την παρακάτω ιστορία.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στη Georgiaτων ΗΠΑ, όταν είδαν τη Joanie το pit bull να μεταφέρει στο στόμα της τον τραυματισμένο φίλο της τον Chachi το Chihuahua.

Μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκαν στην περιοχή οι υπάλληλοι του κέντρου αδέσποτων ζώων της πόλης, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με μια πολύ τρυφερή εικόνα: βρήκαν το pit-bull να έχει αφήσει από το στόμα το chihuaua και να το  γλύφει συνεχώς στο πληγωμένο του μάτι

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια αγάπη και τόση αφοσίωση μεταξύ δύο τόσο διαφορετικών σκυλιών», ανέφερε λίγο αργότερα μια από τις υπαλλήλους του κέντρου αδέσποτων ζώων που πήραν τα δύο σκυλάκια.

Δυστυχώς οι γιατροί στο κέντρο αδέσποτων ζώων, δεν μπόρεσαν να σώσουν το μάτι του Chachi, ο οποίος δεν σταμάτησε να είναι ανήσυχος όσο βρισκόταν μακριά από το μεγαλόσωμο φίλο του. Αμέσως μετά την επέμβαση η Joanie έτρεξε πάλι δίπλα στο φίλο της και από εκείνη τη στιγμή και μετά παραμένουν αχώριστοι στο κέντρο.

huff

Αμέσως μετά την αποθεραπεία του Chachi τα δύο σκυλιά μπήκαν στη αυλή μαζί με τα υπόλοιπα ζώα του κέντρου, όμως δεν έδιναν καμία σημασία σε αυτά. «Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στην αυλή, παίζουν μόνο τα δυο τους. Είναι σαν να μην υπάρχουν άλλα σκυλιά στο χώρο», δήλωσαν οι φροντιστές του κέντρου.

Λίγο καιρό αργότερα και αφού δεν είχε ενδιαφερθεί κανένας για την τύχη τους, τα δύο σκυλάκια υιοθετήθηκαν από μια οικογένεια, φυσικά και τα δύο μαζί καθώς δεν μπορούσε κανένας πλέον να τα χωρίσει. Πλέον είναι ευτυχισμένα και τα δύο στο καινούριο τους σπίτι. Επιμένεις ακόμα πως δεν μπορεί ένα pit-bull να είναι «αδερφή ψυχή» με ένα chihuahua;

Photos: huffingtonpost.com