Το καλοκαίρι είναι η επίσημη εποχή των γάμων! Αυτό δεν έχει εξηγηθεί ακόμα επίσημα αλλά μία λογική εξήγηση θα ήταν ο καλός καιρός και οι άδειες… το θέμα μας όμως είναι τα δώρα των γάμων! Όχι, αυτά που δέχεται το νιόπαντρο ζευγάρι αλλά αυτά που δίνουν στους καλεσμένους, την γνωστή μπομπονιέρα!

Για να μην είσαι και εσύ ένας από αυτούς που δίνουν μπομπονιέρες τα οποία εντός 12 ωρών –το περισσότερο- θα βρεθούν σε κάποια ωραιότατη χωματερή, φτιάξε δικά σου δωράκια ή αξιοποίησε τις ιδέες μας για να παραγγείλεις πρωτότυπα δώρα χωρίς πολλά έξοδα!

Δες μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες για τις μπομπονιέρες και σχολίασε ποια είναι η δική σου αγαπημένη!

Homemade Limoncello!

Προμηθεύσου μικρά μπουκαλάκια, γέμισε τα με Limoncello που θα έχεις φτιάξει μόνη στο σπίτι και βάλε με μία κλωστή να κρέμεται ένα καρτελάκι μ τα ονόματα σας και ένα μικρό ευχαριστήριο μήνυμα το οποίο θα είναι το ίδιο σε όλα τα καρτελάκια!

Σοκολάτα!

Αντί να παίρνεις ξεχωριστές μπομπονιέρες και ξεχωριστά γλυκά, μείωσε το κόστος και φτιάξε μία σοκολάτα που θα έχει τυπωμένο πάνω το ευχαριστήριο μήνυμα και τα ονόματα σας!

Cookie Cutter – Κουπ – πατ

Πάρε λεπτά μεταλλικά Κουπ – πατ σε σχήμα καρδιάς βάλε με μία κλωστή ένα μικρό καρτελάκι με την ευχή και τα ονόματα σας και είσαι έτοιμη! (Συντονίσου στο iPop γιατί σύντομα θα σου δείξουμε και πώς να το φτιάξεις μόνη σου!)

Κερί να το πιεις στο ποτήρι!

Εδώ τα λόγια είναι περιττά, αυτή την ιδέα την έχουμε λατρέψει και σου έχουμε δείξει και πώς να την κάνεις πράξη! Γράψε μ ένα μαρκαδοράκι τα ονόματα σας στο πιατάκι ή το φλυτζάνι και είναι έτοιμη η μπομπονιέρα!

Λαβίδα με φίλτρο για τσάι

Εδώ θα χρειαστει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Θα παραγγείλεις αυτά τα όμορφα κουταλάκια για τσάι και θα πας να σου χαράξουν τα αρχικά σας πάνω! Μπορεί να κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά θα αφήσεις φίλους και συγγενείς με το στόμα ανοικτό!

Photos: weddingclan.com, totallychocolate.com, kristinshylablog.com, weddingpartyapp.com