Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όμορφες και φρέσκιες. Η ομορφιά, όμως, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και φυσικά εμείς θα σου μάθουμε το σωστό. Έτσι, έχουμε για σένα μικρές συμβουλές που θα σφραγίσουν την ομορφιά  που αποζητάς, χωρίς να κουραστείς ή να αναγκαστείς να αλλάξεις συνήθειες.

Ποιες είναι η μικρές συμβουλές που θα σου χαρίσουν ομορφιά;

  1. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με κρύο νερό. Όταν έρχεται η ώρα να ξεπλύνεις το conditioner που έβαλες στα μαλλιά σου, γύρνα το νερό στο κρύο. Το κρύο νερό θα βοηθήσει τη λάμψη και την απαλότητα να μείνει στο εσωτερικό της τρίχας.
  2. Πριν κοιμηθείς βούρτσισε καλά τα μαλλιά σου. Είναι ένα παλιό μυστικό που πιάνει. Το βραδινό βούρτσισμα θα χαρίσει απαλότητα στα μαλλιά σου και θα τα βοηθήσει να λάμπουν. (εκτός αν έχεις σγουρά μαλλιά που είναι ολόκληρο κεφάλαιο, οπότε άσε κάτω τη βούρτσα!)
  3. Πριν έρθει η ώρα να βγάλεις τα φρύδια σου κάνε μια μικρή προεργασία. Πότισε ένα κομμάτι βαμβάκι με νερό και ταμπονάρισε τα φρύδια σου. Τα φρύδια σου θα μαλακώσουν θα βγουν πιο εύκολα και φυσικά θα πονέσεις λιγότερο.
  4. Αν τα φρύδια σου πετούν και είναι ατίθασα υπάρχει λύση. Πάρε μία παλιά οδοντόβουρτσα και ρίξε της λίγη λακ. Χτένισε τα φρύδια σου και θα δεις πως θα πάρουν τη φορά που επιθυμείς.
  5. Όταν βάζεις κρέμα προσώπου ή ακόμα κάνεις peeling προτίμησε οι κινήσεις σου να είναι ανοδικές και όχι καθοδικές. Έτσι, το δέρμα σου δε θα κρεμάσει με την πάροδο του χρόνου, αλλά θα είναι σφριγηλό και νεανικό.