Υπάρχουν μεγάλα λάθη που μπορούν να συμβούν στο μακιγιάζ σου και να κάνουν την όψη σου να φαίνεται χειρότερη! Επειδή, όμως, εμείς σε αγαπάμε και σε προσέχουμε, δε θέλουμε να βγαίνεις έξω άσχημη. Έτσι, σου έχουμε λύσεις για να τα διορθώσεις και φυσικά να μη τα ξανακάνεις!

Οι βλεφαρίδες σου γέμισαν κόμπους!

Αρχικά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε πως για να γέμισαν κόμπους οι βλεφαρίδες σου ή είναι χαλασμένη η μάσκαρα που χρησιμοποίησες ή έβαλες υπερβολικά πολύ ποσότητα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μειώσεις την ποσότητα που χρησιμοποιείς και να ελέγξεις αν το προϊόν σου χάλασε.

Αν, όμως, το έχεις πάθει ήδη δε θες να ξεβαφτείς τελείως η λύση είναι μία. Πάρε ένα καθαρό βουρτσάκι από παλιά μάσκαρα και χτένισε τις βλεφαρίδες σου. Υπάρχει και άλλη λύση! Βρέξε μία μπατονέτα με λοσιόν ντεμακιγιάζ και πέρασε την πάνω από τις βλεφαρίδες σου.

Έβγαλες τα φρύδια σου πολύ και τώρα κλαις;

Σου έχουμε πει όταν βγάζεις τα φρύδια σου, μη σκέφτεσαι άλλα πράγματα! Αν πάλι το έκανες ήδη καλά κάνεις και το μετανιώνεις, αλλά μην κλαις! Πάρε ένα μολύβι φρυδιών στο φυσικό σου χρώμα και ενίσχυσε τα σημεία που το έχουν ανάγκη.

Έβαλες eyeliner, αλλά τα μάτια σου είναι τελείως διαφορετικά;

Το ξέρουμε είναι μεγάλο πρόβλημα! Το χέρι σου την ώρα που τραβούσες τις γραμμές δεν ήταν σταθερό και να τα αποτελέσματα.

Βούτηξε μια μπατονέτα σε νερό και πέρασε σβήνοντας τα προβληματικά σημεία. Αν δε τα καταφέρεις, καθάρισε τα μάτια σου και ξεκίνα πάλι από την αρχή. Κάνε μικρές τελείες τις οποίες θα ενώσεις μεταξύ τους. Έτσι, η γραμμή σου θα βγει ομοιόμορφη όσο και αν τρέμουν τα χέρια σου!