Το ξέρουμε ότι μόλις επέστρεψες από τη δουλειά, θες να χαλαρώσεις και το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι το να κάνεις γυμναστική! Αν σου λέγαμε, όμως, πως κάνοντας λίγα και μόνο push-ups κάθε απόγευμα (αντί να χαζεύεις στην τηλεόραση) θα άλλαζε τελείως το κορμί σου δεν θα το σκεπτόσουν  διαφορετικά;

Σου έχουμε μάθει στο παρελθόν πως μπορείς να κάνεις τα push-ups σου αλλά σου έχουμε δώσει μόνο μια μικρή ιδέα για τα οφείλει τους, οπότε πάμε να εμβαθύνουμε λίγο στο θέμα.

Τι μπορεί, λοιπόν, να προσφέρουν τα push-ups στο κορμί σου;

  1. Η έντονη αυτή αλλά παράλληλα και απλή άσκηση μπορεί να μεταμορφώσει το κορμί σου και να σε βοηθήσει να αποκτήσεις την τέλεια γράμμωση σε μικρό χρονικό διάστημα!
  2. Μπορεί να έχουν συνδυαστεί με τα καψόνια του στρατού αλλά στην ουσία είναι πιο ξεκούραστη άσκηση από το να τρέχεις ή να σηκώνεις βάρη. Πρόκειται για μία έντονη άσκηση που βοηθά στην καλύτερη στάση και θέση του κορμιού σου. Κάνοντας push-ups η πλάτη σου θα ισιώσει και αμέσως θα φαίνεσαι ψηλότερος-η αφού στην ουσία θα σταματήσεις να καμπουριάζεις.
  3. Δυναμώνει το στήθος και το ανορθώνει σε γυναίκες αλλά και άντρες (που μπορεί να πάσχουν από γυναικομαστία) ενδυναμώνει παράλληλα τους ώμους και τα χέρια!
  4. Ήξερες, όμως, τα βαθύτερα οφέλη των push-ups; Όχι; Θα σου τα πούμε εμείς. Βοηθούν στην ενδυνάμωση της καρδιάς σου αλλά και στην καλύτερη λειτουργιά του πεπτικού  συστήματος, οπότε εκτός από το  γυμνάζουν,  αδυνατίζουν παράλληλα.
Συμβουλή!

Βάλε και εσύ τα push-ups δυναμικά στη ζωή σου κάνοντας αρκετές επαναλήψεις σε καθημερινή βάση! Την ώρα, λοιπόν, που γυρνάς από τη δουλειά μην πατήσεις το on στη τηλεόραση αλλά ξάπλωσε στο πάτωμα και ξεκίνα!