Η μέρα που ξεκίνα μπορεί να είναι μία νέα αρχή για εσένα. Μπορεί να είναι η μέρα που θα ξεκινήσει για εσένα η νέα σου πιο υγιεινή ζωή και θα σου χαρίσει τη φρεσκάδα και φυσικά τα καλά αποτελέσματα των επόμενων εξετάσεων αίματος που τόσο πολύ επιθυμείς.

  1. Για να ξεκινήσεις μια σωστή υγιεινή ζωή πρέπει να αντιγράψεις το κατοικίδιο σου την ώρα που ξυπνά. Τεντώσου, λοιπόν, και εσύ, όπως κάνει η γάτα ή ο σκύλος σου. Οι διατάσεις θα βελτιώσουν τη ροή του αίματος σου και θα βοηθήσουν ακόμα και στην πιο σωστή πέψη του φαγητού σου.
  2. Μη ξεχνάς να τρως το ισορροπημένο σου πρωινό που θα είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και βιταμίνες.
  3. Δούλεψε περισσότερο το μυαλό σου. Ξεκίνα να γράφεις το καθημερινό σου πρόγραμμα κάθε ημέρα που ξυπνάς. Βάλε σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και έτσι το μυαλό σου θα εργάζεται συνεχώς.
  4. Φάε πράγματα που έχουν περίεργη οσμή. Όπως σου έχουμε ξαναπεί το σκόρδο βοηθά στη σωστή λειτουργία του οργανισμού σου και στην καταπολέμηση σοβαρών λοιμώξεων που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα που μπορεί να σου στοιχίσει ακόμα και τη ζωή σου.
  5. Φάε κόκκινα φρούτα. Τα κόκκινα φρούτα περισσότερα τα κεράσια, οι φράουλες και τα βατόμουρα μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σου και να σε προστατεύσουν ακόμα και από τον καρκίνο.
  6. Ξέχνα το άγχος την ώρα την ώρα που τρως. Αν αγχώνεσαι την ώρα του γεύματος σου ο οργανισμός σου δε μπορεί να πάρει τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται και δεν μπορεί επίσης να αποτρέψει τη σωστή πέψη του οργανισμού σου.