Το καλοκαίρι αυξάνει τη λίμπιντο αλλά και τη σεξουαλικότητα, όπως, σου έχουμε τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Τι κάνεις, όμως, αν η έξαψη σου βαρέσει κόκκινα την ώρα που βρίσκεσαι με τον καλό σου στη θάλασσα και σου βάζει λάδι; Θα επιχειρήσετε να κάνετε σεξ στη θάλασσα ή θα το αφήσετε για μετά που θα γυρίσετε σπίτι;

Το ξέρουμε ότι το σεξ στη θάλασσα μπορεί να είναι μια από τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις αλλά μήπως, απλά να την αφήσεις στο μυαλό σου και να μην την κάνεις πράξη; Συνέχισε να διαβάζεις και μόλις τελειώσεις, θα μας πεις τι αποφάσισες!

Μπορεί η αίσθηση του νερού και η σέξι πλευρά που βγαίνει στον καλό σου ή την καλή σου αντίστοιχα όταν σε βλέπει με το μαγιό να είναι  έντονη αλλά τα κακά που μπορεί να σου προσφέρει το σεξ της στιγμής στη θάλασσα μπορεί να σε βασανίζει μετά για μια ολόκληρη ζωή.

Τι μπορείς να πάθεις αν κάνεις σεξ στη θάλασσα;

  1. Αρχικά οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι αυτό που λένε πως μπορεί να κολλήσεις στη θάλασσα είναι μύθος! Όποτε, αυτό βγάλε το από το μυαλό σου! Δεν θα σε δει κανείς στο φορείο πάνω στον αγαπημένο σου, να περιπλανιέστε στους διαδρόμους του νοσοκομείου.
  2. Υπάρχει , όμως, μεγάλη πιθανότητα να κολλήσεις κολπίτιδα ή ακόμα και τραχηλίτιδα από το θαλασσινό νερό και τα μικρόβια που μεταφέρει, γιατί που ξέρεις τι μπορεί να έχει αυτή που κάνει δίπλα σου βουτιά.
  3. Δεν μπορείς να πάρεις προφυλάξεις. Αν με το σύντροφο σου δεν έχετε ελεύθερη σεξουαλική επαφή καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσεις απλά και μόνο στο όνομα μιας φαντασίωσης. Όπως, είναι εύκολο να καταλάβεις στη θάλασσα δεν μπορείς να κάνεις σεξ με προφυλακτικό, οπότε ξέχασε το.
  4. Αν πάλι η σχέση σας είναι τόσο σοβαρή που είναι και ελεύθερη σου λέμε για να το γνωρίζεις πως είναι λιγοστές οι πιθανότητες να πιάσεις τον απόγονο εν ώρα βουτιάς. Το θαλασσινό νερό έχει σπερματοκτόνο δράση οπότε το ποσοστό είναι πολύ μικρό.
  5. Πίστεψε μας, η απόλαυση του να κάνεις σεξ μέσα στη θάλασσα θα σταματήσει στα πρώτα 2-3 λεπτά καθώς η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση κι αυτό γιατί το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση.
  6. Αν και δεν θα έπρεπε καν αν το αναφέρουμε, καθώς είναι στην κατηγορία ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ η αστυνομία είναι κοντά! Δεν θέλει και πολύ η κυρία Κούλα που είναι έξω στην αμμουδιά να σας δει να πάρει τηλέφωνο το λιμεναρχείο ή την αστυνομία και εκεί που φτάνεις στην κορύφωση να ακούσεις “κοπελιά που έχεις κολλήσει σαν το χταπόδι πάνω του για έλα λίγο από δω” και να σου περάσουν και όμορφα δεμένα βραχιολάκια. Το πρόστιμο είναι τσουχτερό, το κρατητήριο φαντάζει ελάχιστα ρομαντικό και η ξεφτίλα θα μείνει για πάντα!
Σημείωση!

Οι κίνδυνοι του σεξ στη θάλασσα είναι περισσότεροι για την γυναίκα, οπότε φίλε άντρα εσύ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά, καλό θα ήταν να προστατεύσεις την αγαπημένη σου αφού την αγαπάς και τη θες υγιή!