Έχουμε πει ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και υπάρχουν κάποια πράγματα που αν τα εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα θα καταφέρεις να κάνεις πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου!

Αν σκεφτούμε ότι θα ζήσεις το τυπικό πρσδόκιμο ζωής έχεις περίπου 25.000 ενήλικα πρωινά. Κανόνισε, λοιπόν, αυτά τα πρωινά να είναι όσο καλύτερα γίνεται, να κάνεις όσα πράγματα θα σου φτιάξουν τη μέρα και να αποφύγεις όσα πρόκειται να στην καταστρέψουν!

Ξύπνα νωρίς!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι ξυπνάνε πρωί! Όταν ξυπνάς νωρίς το πρωί έχεις περισσότερη ενέργεια και έχεις περισσότερες ώρες για να κάνεις όσα θέλεις να κάνεις!

Χαμογέλα!

Οκ. Είναι δύσκολο να ξυπνήσεις και να τεντωθούν από μόνοι οι μύες του προσώπου και να σχηματίσουν χαμόγελο! Μπορείς όμως να σκεφτείς κάτι που σου δημιουργεί αίσθημα ευτυχίας και έτσι θα χαμογελάσεις αυθόρμητα! Σε τελική ανάλυση το να ξυπνήσεις και να αρχίζεις να γκρινιάζεις θα σου δημιουργήσει πονοκέφαλο!

Πιες ένα ποτήρι νερό!

Θα ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου, θα ενυδατώσεις τον οργανισμό σου, θα διώξεις τις τοξίνες, θα ενεργοποιήσεις τον εγκέφαλό σου και θα νιώθεις λιγότερο πεινασμένη μέσα στη μέρα!

Πιες ζεστό νερό με λεμόνι!

Πέρνα τη προηγούμενη συμβουλή ένα βήμα παραπέρα! Βράσε νερό βάλε λίγες σταγόνες από το χυμό ενός λεμονιού και διώξε τις τοξίνες! Αν προσθέσεις και λίγο πιπέρι καγιέν ο μεταβολισμός σου θα πετάει!

Φάε πρωινό μία ώρα αφού έχεις ξυπνήσει!

Την ίδια συμβουλή σου δώσαμε και για τον καφέ! Η διαφορά είναι, ότι εδώ σου προτείνουμε να φας μία ώρα αφού ξυπνήσεις γιατί θα σε κρατήσει περισσότερη ώρα χορτάτη από ότι αν φας πριν αρχίσει να ενεργοποιείται ο οργανισμός σου!

Τεντώσου!

Αν ξέρεις απειροελάχιστα πράγματα από yoga, θα ξέρεις ήδη ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι οι πρωινοί χαιρετισμοί στον ήλιο, γνωστοί και ως Sun Salutations! Αν τώρα αυτό σου φαίνεται πολύ βαρύ για πρωί, τέντωσε τα πόδια σου και τα χέρια σου για 15-30 δευτερόλεπτα! Θα βοηθήσεις να ενεργοποιηθούν πιο γρήγορα οι μύες του σώματος σου!

Κάνε ντουζ!

Όχι, μόνο για να μην είσαι βρωμιάρης, αλλά γιατί το νερό θα διώξει το στρες και θα είσαι ιο χαλαρός όταν θα πας στο γραφείο!