Τώρα που είναι καλοκαίρι θέλουμε το πρόσωπο να είναι φρέσκο (χωρίς πολύ make up) για να αναδεικνύει τη φυσική του λάμψη! Δεν μπορούμε να χάσουμε ούτε λεπτό από την ανεμελιά του καλοκαιριού και δεν δεχόμαστε να περάσουμε πάνω από δέκα λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη για να βαφτούμε. Η εποχή επιτάσσει απλότητα και έτσι θα σου δηλώσουμε πως το μυστικό για να ξεχωρίσεις αυτή τη σεζόν είναι μόνο ένα η μάσκαρα με χρώμα .

Γιατί, όμως, να βάλεις μάσκαρα με χρώμα;

  1. Θα απογειώσει το summer look σου! Ισχύει… Τους χειμερινούς μήνες προτιμάς τις απλές μάσκαρες σε μαύρο, άντε το πολύ καφέ χρώμα! Τώρα, όμως, επιβάλλεται να αλλάξεις και να μπεις σε summer mood!
  2. Θα αλλάξει τη διάθεση σου. Πώς νιώθεις όταν βάζεις ένα χρωματιστό φόρεμα; Δε θες να φωνάξεις πως έχουμε καλοκαίρι… Ή όταν βάζεις μαγιό δεν ξέρεις ότι άφησες πίσω το χειμώνα; Έτσι, θα νιώσεις ακόμα και  με την πινελιά που θα βάλει η μάσκαρα με χρώμα στη ζωή σου!
  3. Κάνει τα μάτια να αποκτούν μέγεθος και τις βλεφαρίδες να φαίνονται τεράστιες. Αυτό συμβαίνει και με τα χρώματα στα ρούχα. Βάζουμε μαύρο για να μας κόψει (νοητά) τα περιττά. Οπότε, τώρα που θες να αυξήσεις τον όγκο από τις βλεφαρίδες σου η τέλεια επιλογή είναι να βάλεις χρώμα!
Tip!

Κάνεις οικονομία για να πας διακοπές και δεν έχεις χρήματα για νέα μάσκαρα; Μην πετάξεις την παλιά σου μάσκαρα, καθάρισε το μπουκάλι καλά  και το βουρτσάκι με νερό και σαπούνι! Βάλε λίγο τζελ αλόε βέρα στο μπουκάλι της και πρόσθεσε σκιά σε χρώμα της αρεσκείας σου και ανακάτεψε καλά!