Ακόμα και οι αρχαίοι έλεγαν νους υγιής εν σώματι υγιεί, εμείς γιατί να τους πάμε κόντρα; Και μπορεί το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να πας γυμναστήριο και να αρχίσεις να χτίζεις σώμα!

Γνωρίζουμε πως το να σηκωθείς από τον καναπέ μετά από τόσες ώρες δουλειάς είναι αρκετά δύσκολο… γι αυτό σου οργανώσαμε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνεις αυτή την ηρωική κίνηση! Και σε τελική ακόμα και να σηκωθείς από τον καναπέ είναι μία πρώτη άσκηση! Δες το σαν τον πρώτο κοιλιακό από τους πολλούς!

Οι λόγοι!

 1. Δεν έχει σημασία ποσό αργά πηγαίνεις όσο τρέχεις στο δρόμο, πας πιο γρήγορα από αυτόν που κάθεται στον καναπέ!
 2. Αυτό που φαντάζει δύσκολο και επίπονο σήμερα αύριο θα είναι η προθέρμανση σου!
 3. Τα σώματα για το Καλοκαίρι χτίζονται το Χειμώνα! (αυτό κράτα το για του χρόνου το καλοκαίρι!)
 4. Όταν αισθάνεσαι πως θέλεις να τα παρατήσεις σκέψου πόσους θα δικαιώσεις, οι οποίοι λένε ότι δεν θα τα καταφέρεις, και συνέχισε την προπόνηση!
 5. Δεν κάνεις γυμναστική για να ανταγωνιστείς κάποιον άλλο αλλά για να ανταγωνιστείς τον εαυτό σου!
 6. Είναι καλύτερο να είσαι ιδρωμένος στο γυμναστήριο παρά να ιδρώνεις από τα ρούχα που θα φοράς στη παραλία για να καλύψεις το σώμα σου!
 7. Ο πόνος είναι προσωρινός ενώ η παραίτηση μόνιμη!
 8. Σ ένα χρόνο από τώρα θα χαίρεσαι που ξεκίνησες γυμναστήριο καθώς η εμφάνισή σου θα αλλάξει και θα νιώσεις πως ζεις σ άλλο σώμα!
 9. Θα μάθεις τα όρια σου και κάθε μέρα θα προσπαθείς να τα ξεπεράσεις!
 10. Θα μπορέσεις να ξεσπάσεις όλη την ένταση που έχεις μέσα σου ενώ παράλληλα το σώμα σου θα εκκρίνει ορμόνες που θα σου δημιουργούν αίσθημα ευφορίας και καλή διάθεση.
 11. Θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου καθώς θα βελτιώνεται η εμφάνιση σου, θα ενδυναμώνεται όλο το σώμα σου και όλο αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής σου!
 12. Θα πεις αντίο στις ασθένειες καθώς με τη γυμναστική ενδυναμώνεται ο οργανισμός, ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνονται τα σημάδια της γήρανση και αυξάνεται το προσδόκιμο όριο ζωής.
 13. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα ανταλλάξετε απόψεις, θα γελάσετε, θα φλερτάρετε και γενικά είναι πολύ καλό σημείο για κοινωνικοποίηση!

Ακόμα το σκέφτεσαι; Βάλε φόρμες και τρέξε στο γυμναστήριο! Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς με εγγραφές κτλ βάλε φόρμες και τρέξε σκέτο!