Αυτές τις συνήθειες της, πρέπει να τις κλέψεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Παρά το πείσμα σου, ξέρεις πως εκείνη έχει πάντα δίκιο… ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές! Γι αυτό αυτές τις συνήθειες της πρέπει να τις κλέψεις! Κάτι θα ξέρει περισσότερο από σένα! Άλλωστε, όλα όσα κάνει έχουν αποτέλεσμα και το βλέπεις και μόνος σου! Άσε, λοιπόν, τις ψευτοδικαιολογίες πως «αυτά είναι για γυναίκες» και ξεκίνα! Σε τελική ανάλυση, μην παραδεχθείς ποτέ ότι τις έκλεψες από εκείνη!

Ποιες συνήθειες θα κλέψεις;

Πλύσιμο προσώπου πριν πέσεις για ύπνο!

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί πλένει τα δόντια της (όπως και εσύ ελπίζουμε) και το πάει ένα βήμα παραπέρα πλένοντας το πρόσωπο της… κάτι που δεν κάνεις εσύ! Η διαφορά σας, λοιπόν, είναι ως εκείνη απομακρύνει πέρα από το μακιγιάζ, όλη τη βρωμιά της πόλης και αφήνει καθαρό και φρέσκο το πρόσωπό της για να μπορέσει να αναπλαθεί κατά την διάρκεια της νύχτας! Μην ξεχνάς πως αγγίζεις ασυναίσθητα όλη την ημέρα το πρόσωπό σου και μ αυτό τον τρόπο εξαπλώνονται τα βακτήρια! Πλένοντας το πρόσωπο σου απομακρύνεις τα βακτήρια και δεν τους επιτρέπεις να κατασκηνώσουν στο πρόσωπο σου φράζοντας τους πόρους του!

Καθημερινό ζύγισμα!

Δεν είπαμε να γίνεις ψυχαναγκαστικός και να κουβαλάς παντού την ζυγαριά σου αλλά το να παρακολουθείς τακτικά το βάρος σου θα σε βοηθήσει να ελέγξεις και την σωματική σου κατάσταση! Στην πραγματικότητα, σε ένα Πανεπιστήμιο της Μινεσότα στα πλαίσια μίας μελέτης, παρατήρησαν πως οι άνθρωποι που ζυγίζονταν καθημερινά έχασαν το διπλάσιο βάρος από αυτούς που ζυγιζόντουσαν λιγότερο συχνά.

Περισσότερες φυτικές ίνες στα γεύματα!

Θέλεις να προσέξεις τη διατροφή σου, να κρατήσεις το σώμα σου σε μία καλή φυσική κατάσταση, να μειώσεις την χοληστερόλη σου; Βάλε περισσότερες φυτικές ίνες στο διατροφολόγιο σου και όλα θα διορθωθούν! Σκέψου πως με τουλάχιστον 25 γραμμάρια φυτικών ινών την ημέρα από τρόφιμα όπως καρύδια, φασόλια, δημητριακά ολικής αλέσεως, καθώς και φρούτα και λαχανικά θα αλλάξεις το σώμα σου!

Ραντεβού με τους φίλους σου!

Καλά μπορείς να μην τα βαφτίσεις ραντεβού, αν σου φαίνεται πολύ γυναικεία έκφραση. Αλλά τα αράγματα με τους φίλους σου -τους άνδρες φίλους σου-και το να μοιράζεσαι μαζί τους πράγματα που σε απασχολούν –και όχι δεν εννοούμε μόνο το πόσο όμορφη στιγμή ήταν το πέναλντι που εκτέλεσε ο Σαμαράς!- θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις την ψυχολογία σου! Στην πραγματικότητα, σε μια μελέτη που έγινε στην Αυστραλία, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες με τις περισσότερες φιλίες έζησαν 7 χρόνια περισσότερο!

Γυμναστική με παρέα!

Όχι, δεν χρειάζεται να μπεις στις αίθουσες όπου κάνουν Zumba ή Jazzercise, αλλά το να κάνεις γυμναστική με παρέα, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο Brock του Καναδά, θα σε κάνει να κολλήσεις με την συγκεκριμένη προπόνηση και να μην τα παρατήσεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved