Δουλεύεις πολλές ώρες και δυστυχώς εσύ φίλε άντρα, δεν έχεις την δυνατότητα να φοράς ανοιχτά παπούτσια, όπως, κάνουν οι γυναίκες. Το ξέρουμε φταίνε οι αντρικές σου ορμόνες και οι ατέλειωτες ώρες που φοράς τα παπούτσια, αλλά δεν είναι λύση το να το δέχεσαι να μην κάνεις τίποτα!

Πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου και να ενδιαφερθείς ουσιαστικά για το πρόβλημα που βιώνεις! Σου έχουμε μιλήσει και παλιότερα για την κακοσμία των ποδιών, αλλά τώρα σου έχουμε έναν απλό τρόπο για να κάνεις τα πόδια σου να ξεμυρίσουν και να μπορείς να πέσεις για ύπνο ήρεμος! Δε σου φταίνε τίποτα οι γύρω σου να δυσανασχετούν κάθε φορά που κάνεις την κίνηση να βγάλεις τα παπούτσια σου!

Τι μπορείς να βάλεις για να διώξεις την κακοσμία των ποδιών;

Η λύση είναι απλή! Γέμισε μία λεκάνη με ντοματοχυμό! Ρίξε ένα κουτάκι ντοματοχυμό (αυτόν του εμπορίου που είναι σε τσίγκινη κονσέρβα) και βύθισε τα πόδια σου μέσα του για περίπου 15 λεπτά.

Μετά ξέπλυνε τα πόδια σου καλά και θα δεις ότι η άσχημη μυρωδιά που είχαν πριν ανήκει πια στο παρελθόν. Τα πόδια σου θα μυρίζουν υπέροχα και αν επαναλάβεις την ίδια διαδικασία για περίπου μία εβδομάδα θα δεις πως θα απαλλαχτείς από την κακοσμία των ποδιών για πάντα!