Τα παιχνιδιάρικα δίδυμα αδερφάκια φρούτα, όπως, τα λέγαμε όταν ήμασταν μικρά παιδιά δεν είναι φυσικά άλλα από τα γνωστά σε όλους κεράσια . Το σχήμα τους, το έντονο χρώμα τους και η τέλεια γεύση τους, σε κερδίζουν αμέσως με το που τα βάλεις στο στόμα σου.

Εκτός από διαδεμονένα, τα κεράσια είναι παράλληλα και πολύ αγαπητά σε όλο το κοινό γενικότερα και ειδικότερα στα μικρά παιδιά. Ήξερες όμως, ότι εκτός από γευστικά και όμορφα είναι πλούσια και σε αντιφλεγμονώδες ουσίες;

Λειτουργούν ως φυσικό αντιβιοτικό στον οργανισμό με αντιφλεγμονώδη δράση και κάνουν πιο ισχυρό το ανοσοποιητικό αλλά και το καρδιακό μας σύστημα. Όταν τρώμε κεράσια ειδικά μετά το φαγητό η διαδικασία της πέψης γίνεται ευκολότερα στο στομάχι μας και έτσι δεν παθαίνουμε κατακρατήσεις και φουσκώματα. Οι θρεπτικές ουσίες που περιέχουν εκτός των άλλων, όπως, επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες, καθαρίζουν το συκώτι και τα νεφρά μας και μας βοηθούν να απαλλαγούμε από τις τοξικές ουσίες χωρίς καν να το καταλάβουμε.

Πολλοί τα κατηγορούν, αλλά εμείς σου λέμε την αλήθεια! Ο μύθος που κυριαρχεί γύρω από τα κεράσια και λένε ότι παχαίνουν, είναι απλά ένας μύθος. Μπορείς να τα τρως άφοβα, καθώς αυξάνουν τις λειτουργίες του οργανισμού σου και έτσι αδυνατίζουν.

Συμβουλή!

Εάν πάλι θες η επιδερμίδα σου να φαίνεται νεαρή και σφιχτή, βάλε τα κεράσια όχι μόνο στο στόμα σου αλλά και στο πρόσωπο σου λιώνοντας τα πρώτα.