Θα μαζευτείτε το βράδυ με τους φίλους σου και θα πιείτε Mojito; Υπέροχα! Πίστεψε μας μόλις έκανες πολύ καλή επιλογή για τα χέρια σου! Μην κοιτάς περίεργα! Θα σου δώσουμε οδηγίες για το πώς να φτιάξεις ένα Mojito για τα χέρια σου, ή για την ακρίβεια ένα Scrub για τα χέρια σου από τα απομεινάρια του Mojito σου!

Όταν φτιάχνεις Mojito πάντα περισσεύουν μερικά φύλλα μέντας, ή limes. Αυτή τη φορά μην τα πετάξεις! Θα φτιάξεις scrub, το οποίο αν και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, είναι ιδανικό για πιο ξηρές επιδερμίδες!

Τι θα χρειαστείς:

  • Φύλλα μέντας
  • Limes
  • Ζάχαρη
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Tip!

Η μέντα βοηθά να ενεργοποιηθούν τα κύτταρα, το lime είναι φυσικό ενισχυτικό για υγιές δέρμα, η ζάχαρη είναι το βασικό συστατικό scrub ενώ το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι ενυδατικό μαλακτικό!

Πως θα το κάνεις!

  1. Βάλε 5-6 φύλλα μέντας σ ένα μπολ τα οποίο έχεις ψιλοκόψει.
  2. Πρόσθεσε στο μπολ τον χυμό από μισό Lime, μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη και μία κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ανακάτεψε καλά.
  3. Τρίψε το scrub στην παλάμη του χεριού σου και κάνε ελαφρύ μασάζ στα χέρια σου.
Tip!

Μπορείς αν θέλεις να αλέσεις το μείγμα σ ένα μπλέντερ για να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα και στην πορεία να προσθέσεις ακόμα μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη.