Στα άκρα βρίσκεται η κόντρα του Υπ. Προστασίας του Πολίτη με τη ΝΔ. Αμέσως μετά τη συνέντευξη του αν. Υπουργού, Νίκου Τόσκα η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρα, η ΝΔ μέσω ανακοίνωση της τον χαρακτήρισε «ανάξιο», ενώ στη συνέχεια το Υπουργείο δήλωσε, πως την Αξιωματική Αντιπολίτευση την χαρακτηρίζει «πολιτική αναξιοπρέπεια».

«Δυστυχώς, η πολιτική αναξιοπρέπεια τους χαρακτηρίζει», αναφέρεται σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το οποίο προσθέτει:

Αναρωτιόμαστε τι άραγε ώθησε τους επικοινωνιακούς “συμβούλους” του κυρίου Μητσοτάκη να αντιδράσουν με δημόσιες ύβρεις πέρα από κάθε όριο αντιπολιτευτικού σχολιασμού. Δυστυχώς, η πολιτική αναξιοπρέπεια τους χαρακτηρίζει

Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα και ανέφερε: «Σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας κατρακύλησε σήμερα ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του».

Η ΝΔ αναφερόμενη στον Ν. Τόσκα υπογράμμισε «στοιχεία από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά αποσταθεροποιούν τη χώρα, προσπάθησε να εμφανίσει κύκλους από πολιτικούς χώρους πως συμπλέουν στην ίδια κατεύθυνση, παραπέμποντας στη Νέα Δημοκρατία» και τόνισε «Ο Ν. Τόσκας αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει».

Διαβάστε επίσης:

«Σχέδιο αποσταθεροποίησης» χαρακτηρίζει ο Τόσκας την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ