Η στιγμή έφτασε. Βρίσκεσαι μαζί του στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο αυτοκίνητο, τέλος πάντως όπου εσείς βολεύεστε. Εμάς δεν μας πειράζει! Και εκεί που νομίζεις ότι το μυαλό του είναι μόνο σε εσένα, παρατηρείς το βλέμμα του να χάνεσαι. Το ξέρεις, το καταλαβαίνεις! Το γυναικείο ένστικτό σου επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν πολλές σκέψεις στο μυαλό του. Εμείς, λοιπόν, κάναμε την ερευνά μας και βρήκαμε τι μπορεί να είναι αυτό που σκέφτεται ένας άντρας και κυρίως τι μπορεί να αγχώνει έναν άντρα την ώρα του σεξ.

Τι μπορεί, λοιπόν, να αγχώνει έναν άντρα την ώρα του σεξ;

  1. Αν τα κάνει όλα σωστά: Ακόμα και τον πιο σίγουρο για τον εαυτό του άντρα να έχεις δίπλα σου αυτή η σκέψη είναι καρφωμένη πάντα στο μυαλό του. Θέλει να πιστεύει ότι είναι απλά ο καλύτερος και το σκέφτεται συνεχώς.
  2. Τα συναισθήματα του: Ειδικά αν το σεξ σας είναι απλά μια στιγμή αδυναμίας και δεν βρίσκεστε σε σχέση το άγχος του είναι ακόμα μεγαλύτερο. Τρομάζει στην ιδέα ότι μπορεί εσύ να θες κάτι πιο πολύ από αυτό που συμβαίνει και ελπίζει να σου αλλάξει την γνώμη. Αν, όμως, αυτός σε θέλει στο πλευρό του και εσύ δεν το σκέφτεσαι καν πάλι ελπίζει για το αντίστοιχο.
  3. Το μέγεθος και η στύση του: Οι άντρες τρομάζουν στην ιδέα ότι εκείνη τη στιγμή μπορεί κάτι να πάει στραβά. Σκέφτονται και αναλύουν τα πράγματα στο μυαλό τους πιο πολύ και από τις γυναίκες και απλά τρομάζουν στην ιδέα ότι «δεν θα βγουν νικητές» ή ότι η στύση τους μπορεί να τους προδώσει την ώρα του σεξ.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.