Το ρομαντικό φιλί συμβαίνει στο 90% των πολιτισμών. Φιλάς το σύντροφό σου γιατί έτσι κρατάς ζωντανό το πάθος ανάμεσά σας και νιώθετε κοντά ο ένας στον άλλον. Έχεις την ανάγκη να το κάνεις. Ακόμα και με τον τύπο που περνάς απλά μερικά βράδια στην αγκαλιά, θα φιληθείς, γιατί δεν υπάρχει οποιαδήποτε ερωτική σχέση χωρίς το φιλί. Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τα πάντα για το φιλί;

Είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να χτίσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα

Μόνο 10 δευτερόλεπτα γαλλικού φιλιού μπορούν να μεταφέρουν 80 εκατομμύρια μικρόβια από το ένα στόμα στο άλλο. Μπορεί αυτό να μην σου ακούγεται ωραίο, αλλά κρύβει πολλά οφέλη! Είναι ένας εύκολος τρόπος ο οργανισμός σου να αναπτύξει ανοσία σε αυτά τα μικρόβια. Άρα ένα μόνο φιλί συμβάλει σε ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα.

fili-ipop.gr

Είναι πραγματικά στο φιλί του

Οι γυναίκες βαθμολόγησαν το ρομαντικό φιλί ως το πιο σημαντικό όταν πλησιάζουν την ωορρηξία, με άλλα λόγια όταν έχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν έγκυες.

Αυξάνει τη λίμπιντό σου

Ενώ και τα δύο φύλα απολαμβάνουν τα φιλιά με τους μακροχρόνιους συντρόφους τους, οι άντρες επιθυμούν περισσότερο επαφή με τη γλώσσα από τις γυναίκες με τις σχέσεις σύντομης διάρκειας. Πάντως, ανεξαρτήτως φύλου το σίγουρο είναι ότι τα φιλιά αυξάνουν την ερωτική σου διάθεση. Δεν είναι τυχαίο που κάθε ερωτική πράξη ξεκινάει με ένα παθιασμένο φιλί.

fili-ipopgr

Μπορεί να σώσει τη σχέση σου

Τόσοι οι άντρες όσο και οι γυναίκες που φιλιούνται περισσότερο με το σύντροφό τους αναφέρουν περισσότερη σεξουαλική ικανοποίηση. Επίσης οι άντρες που φιλάνε τις συντρόφους τους περισσότερο δηλώνουν πιο χαρούμενοι μέσα στη σχέση τους. Οπότε φίλα τον όσο πιο συχνά μπορείς, για να τον κάνεις να απολαμβάνει στο έπακρον την επαφή μαζί σου!

Ένα φιλί μπορεί να διαρκέσει μέρες, στην κυριολεξία!

Το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί ανήκει στον Ekkachai Tiranarat και την Laksana Tiranarat που φιλιόντουσαν για 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα στην Ταϊλάνδη το 2013. Φαντάσου πόση προπόνηση θα είχαν κάνει για να αντέξουν!