Το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς η δίκη για τη δολοφονία της 37χρονης που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Βελβεντό Κοζάνης. Στο δικαστήριο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της αστυνομίας. 

Θυμίζουμε, πως κατηγορούμενος για την δολοφονία της 37χρονης είναι ο σύζυγος της ο οποίος έχει ομολογήσει την ενοχή του. Όπως μάλιστα είχε αναφέρει στην κατάθεση του, πρώτα σκότωσε την άτυχη σύζυγο του και στη συνέχεια την μετέφερε και την έθαψε σε αγρόκτημα της οικογένειας του.

Ο κατηγορούμενους έφτασε στο δικαστήριο Καστοριάς από τις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι πραγματοποιούν έλεγχο όποιον επιθυμεί να εισέλθει στην αίθουσα.

Κατά την έναρξη της δίκης, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή από το δικαστήριο, προκειμένου να ενημερωθεί κατάλληλα για την υπόθεση.  Έτσι, το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά, για να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό αίτημα της υπεράσπισης.

Τα τρία παιδιά του ζευγαριού μετά από προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου βρίσκονται στην Αθήνα και την φροντίδα τους έχει αναλάβει η γιαγιά τους και μητέρα του θύματος.