Ξεχάστε όσα ξέρατε στη Monopoly | Αλλάζουν όλα!

LIKE US ON FACEBOOK

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο κλασικό παιχνίδι Monopoly, το οποίο έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, με τρία κομβικά πιόνια να βγαίνουν στη… σύνταξη και να αντικαθίστανται από καινούρια!

Συγκεκριμένα, τα πιόνια τα οποία θα πρέπει να αποχαιρετήσεις είναι η κλασική μπότα, το καροτσάκι και η δαχτυλήθρα. Τη θέση των εν λόγω πιονιών παίρνουν ένας τυραννόσαυρος, ένας πιγκουίνος και ένα λαστιχένιο παπάκι!

Προκειμένου ν’ αποφασιστούν τα νέα πιόνια της Monopoly, ψήφισαν περισσότεροι από 4,3 εκατομμύρια άνθρωποι από 146 χώρες.

Ο ανώτερος Αντιπρόεδρος της Hasbrο, της εταιρείας δηλαδή που κυκλοφορεί τη Monopoly, δήλωσε: «Αν και είμαι λυπημένος που φεύγουν η δαχτυλήθρα, η μπότα και το καροτσάκι, θα είναι διασκεδαστικό να υπάρχουν νέα πιόνια. Προσωπικά, πάντα διάλεγα την μπότα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με τον τυραννόσαυρο».

Ανάμεσα στα υποψήφια πιόνια ήταν ένα emoji με κλείσιμο του ματιού, ένα hashtag, ένα ογκώδες κινητό τηλέφωνο της δεκαετίας του ’80 και ένα ζευγάρι λαγουδένιες παντόφλες!

Φυσικά, τα πιόνια τεριέ, θωρηκτό, αγωνιστικό αυτοκίνητο, ημίψηλο καπέλο και η γάτα θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη νέα έκδοση.

Η νέα έκδοση θα ξεκινήσει να πωλείται το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Photos: AP Photo/Wayne Parry
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved