Ο καιρός απαιτεί ομπρέλα αφού θα είναι γενικά βροχερός, ενώ σε πολλές περιοχές θα δούμε ακόμα και ισχυρές καταιγίδες. Βέβαια, τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές. Κυρίως, όμως, στα δυτικά και βόρεια θα υπάρξουν ακόμα και ισχυρές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται και στην Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Τα καιρικά φαινόμενα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά και από αργά τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στην κεντρική Στερεά τα καιρικά φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά από αργά τη νύχτα θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες θα δούμε στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.