Βρήκαμε τις λάθος σκέψεις που κάνεις στην σχέση σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Το ξέρουμε, μην αγχώνεσαι, κάνεις και εσύ λάθος σκέψεις, όπως και πολύ άλλοι άνθρωποι και έτσι χωρίς στην ουσία να υπάρχει κανένας λόγος μπαίνεις στην διαδικασία να χαλάσεις την σχέση που έχεις απλά για όσα συμβαίνουν στο δικό σου μυαλό. Εμείς, όμως, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε και να σου βγάλουμε από το μυαλό όλες τις λάθος σκέψεις που κάνεις στην σχέση σου για να μπορέσεις επιτέλους να νιώσεις καλύτερα και να γίνεις πιο ευτυχισμένη.

sxesi-ipop.gr

Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις στην σχέση σου και σου χαλάνε αυτό που ζεις;

  1. Πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο με εσένα: Ξέχασε το! Οι άντρες δεν αναλύουν τα πράγματα, όπως οι γυναίκες και τα βλέπουν όλα πιο ρεαλιστικά και απλά. Σταμάτα, λοιπόν, να τον βομβαρδίζεις με άχρηστες πληροφορίες θεωρώντας πως αυτό είναι το πιο σωστό για να λυθούν τα προβλήματα που μπορεί να έχετε.
  2. Βασίζεσαι ακόμα και στην σχέση σου σε πρόγραμμα: Η σχέση δεν πρέπει να λειτουργεί βάση προγράμματος αν θες να πετύχει. Πρέπει επιτέλους να απελευθερώσεις τον εαυτό σου και να αφεθείς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ζήσεις την σχέση σου, όπως πρέπει.
  3. Είσαι συνεχώς επικριτική μαζί του: Γενικώς, είσαι πολύ καχύποπτη με τους ανθρώπους και δεν εμπιστεύεσαι ποτέ κανέναν. Αν δεν θες να είσαι μόνη σου για πάντα θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι επικριτική με τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου. Σταμάτα είσαι συνεχώς απόλυτη και μην τα θες όλα δικά σου.
  4. Δεν εκφράζεις ευθέως τα προβλήματά σου: Κρατάς ότι σε προβληματίζει μέσα σου και δεν μιλάς για τα προβλήματα που βιώνεις. Αυτό σε κάνει να απομονώνεσαι και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην σχέση που έχεις με τον σύντροφο σου. Σε κάνει επίσης να νιώθεις περίεργα και να έχεις απότομες αντιδράσεις και συμπεριφορές.
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved