Προσχηματική η πρόσκληση των υπολοίπων υποψηφίων για την προεδρία στη Ν.Δ, δηλώνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, αφήνοντας αιχμές εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ακόμα πως ο κ. Μεϊμαράκης προχώρησε σε συμφωνία με τη Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την υποψηφιότητα της αντιπροεδρίας του ΕΛΚ.

Συγκεκριμένα:

Οι συμφωνίες πίσω από κλειστές δυστυχώς είναι σε ημερήσια διάταξη. Στέκομαι στο μεταβατικό αρχηγό ο όποιος ευαγγελίζεται τάχα την ενότητα στα λόγια, αλλά στην πράξη δεν το κάνει.

Ακόμη, ο κ. Τζιτζικώστας πρόσθεσε πως για δύο ημέρες στη Μαδρίτη δεν συναντήθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, ενώ μίλησε για “θεατρική παράσταση” και “κόλπα του παρελθόντος” όταν διεκόπη η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ πριν από λίγες ημέρες.

Σε σχέση τώρα με τις πληροφορίες πως στην προεκλογική κούρσα έχει άτυπα τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά, υπογράμμισε πως  με τον πρώην πρωθυπουργό συγκρούστηκε σε προσωπικό επίπεδο, όταν δεν έλαβε το επίσημο χρίσμα της Ν.Δ. για την υποψηφιότητά του στην Κεντρική Μακεδονία.

Θεωρώ τουλάχιστον κακόγουστο αστείο και πολύ υποτιμητικό να λένε κάποιοι ότι αν εκλεγώ θα γίνει την επόμενη μέρα αντιπρόεδρος το κ. Σαμαράς.

Και συνέχισε προσθέτοντας:

Πίσω μου δεν βρίσκονται ούτε συστήματα, ούτε μηχανισμοί, ούτε παλιές ιστορίες, πίσω μου δεν βρίσκεται κανείς μηχανισμός, μονάχα οι πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αρνήθηκε επίσης και τη στήριξη από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, υπενθυμίζοντας πως τον έχει αποκαλέσει “τζάμπα μάγκα”.

©INTIMEnews/ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ