Βίτσας: «Θα συνεχίσω το έργο του προκατόχου μου»

LIKE US ON FACEBOOK

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας από τον απελθόντα Κώστα Ήσυχο στο νέο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα.

«Μην τολμήσεις να αναζητήσεις καλούς δεξιούς και αριστερούς, όπως δεν τόλμησα και εγώ. Να βλέπεις ικανότητες και επαγγελματισμό. Την αγνότητα των συναισθημάτων τους τη βλέπεις στα μάτια τους. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ από καρδιάς», ανέφερε sτην ομιλία του ο κ. Ήσυχος απευθυνόμενος τόσο προς το νέο αναπληρωτή υπουργό όσο και προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Ήσυχος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την ύψιστη τιμή να έχει αυτή «την ευχάριστη ολιγόμηνη εμπειρία » στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας και αρνήθηκε να αναφερθεί στους λόγους που υπέβαλλε την παραίτησή του.

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Δημήτρης Βίτσας μίλησε για το πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να διέπει την εργασία και δήλωσε ότι θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του. Επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι δύναμη αποτροπής αλλά έχουν και μεγάλη κοινωνική προσφορά και εξέφρασε τη στήριξη του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο απελθών αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας αναφέρθηκε στις ενέργειες για την εξυγίανση της αμυντικής βιομηχανίας προκειμένου να αποφευχθεί ο «αιφνίδιος θάνατος της που ήταν δρομολογημένος» ΄και εξήρε τις δυνατότητες της θυγατρικής εταιρείας των ΕΑΣ στην Ηπειρο.

Επίσης αναφέρθηκε στις προγραμματικές συμφωνίες με το υπουργείο Υγείας, ενώ χαρακτήρισε μέγιστη τιμή δημοκρατικής μεταρρύθμισης το νομοσχέδιο για τις μεταθέσεις των οπλιτών υγείας.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved