Θες πολύ να γίνεις μητέρα και το προσπαθείς εδώ και καιρό. Βέβαια, έχεις αγχωθεί και αυτό μειώνει σαφώς, τις πιθανότητες να μείνεις έγκυος. Πριν αρχίσεις να τρέχεις στους γιατρούς και πριν ξεκινήσετε με τον σύντροφό σου τις εξετάσεις , έχουμε βρει μια έρευνα που πιστεύουμε ότι θα σε βοηθήσει πολύ!

Σε έρευνα, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε από το Boston University αποδείχθηκε ότι τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα αυξάνουν τις πιθανότητες να μείνεις έγκυος.

Σημείωση!

Στις μέρες μας το 21% των γυναικών παρουσιάζει πρόβλημα υπογονιμότητας. Ενώ, το 33% των γυναικών που έχει υποβληθεί σε εξετάσεις παρατηρείται ότι έχει έλλειψη αρκετών βιταμινών.

Ακόμα και ένα απλό πολυβιταμινούχο σκεύασμα, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, μπορεί να βοηθήσει πολύ τις γυναίκες. Όταν οι γυναίκες καταναλώνουν πολυβιταμίνες έχουν πιο σταθερό κύκλο και ο οργανισμός τους είναι πιο δυνατός.

Τι ακριβώς έκαναν στο πείραμα τους οι επιστήμονες από την Βοστόνη;

Χίλιες γυναίκες που προσπαθούσαν να γίνουν μανούλες και δεν το είχαν καταφέρει δέχτηκαν να ακολουθήσουν την θεραπεία που τους συνέστησαν οι γιατροί.

Οι 500 από τις 1000 γυναίκες πήραν ψευδοφάρμακα χωρίς να το γνωρίζουν ενώ, οι υπόλοιπες 500 πήραν πολυβιταμίνες.

Συμπέρασμα!

Μετά από 3 εβδομάδες, το 30% κατάφερε να μείνει έγκυος και και το συγκεκριμένο ποσοστό προέρχονταν εξ ολοκλήρου από τις γυναίκες που κατανάλωναν πολυβιταμινούχα σκευάσματα.