Βελτιώνεται το σκηνικό του καιρού, σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας,  με βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες να περιορίζονται στις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ από το μεσημέρι και έπειτα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι στα νοτιοανατολικά και ισχυροί έως θυελλώδεις στα υπόλοιπα τμήματα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.