Ξεκίνησε σαν μια πολύ ωραία ιδέα που είχε η μαμά της, για της μάθει με τον τρόπο που αρμόζει σε ένα παιδί της ηλικίας της, κάποια σκληρά αλλά αληθινά πράγματα για τη ζωή. Οι φωτογραφίσεις της όμως τείνουν να εξελιχθούν στο απόλυτο trend του Instagram και δικαίως αν θέλετε να λάβετε υπόψη και τη δική μας γνώμη.

https://www.instagram.com/p/BTrEyHplyKA/

Η 3χρονη Scout Larson λοιπόν έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο του Instagram και έχει αναγκάσει μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία να ασχοληθούν με την περίπτωσή της αφού όπως θα δείτε και εσείς οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά απίστευτες.

Μιλώντας στη Huffington Post, η μητέρα της εξηγεί πως στη μικρή άρεσε πάντα να ντύνεται διαφορετικά. Οι φωτογραφήσεις με αυτό το κόνσεπτ όμως ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια όταν και διαγνώστηκε η γιαγιά της με καρκίνο του μαστού.

«Θέλησα να κάνουμε κάτι για να απασχολούμε το μυαλό μας αλλά σιγά σιγά θέλησα να μεταλαμπαδεύσω στη Scout τη δύναμη και την πρωσοπικότητα των ισχυρών γυναικών του κόσμου προκειμένου να είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε της τύχει», δηλώνει η μαμά της αξιολάτρευτης μικρής.

Σιγά, σιγά όμως λόγω και της μεγάλης επισκεψιμότητας στο λογαριασμό αλλά και του ενδιάφέροντος που έδειξαν τα αμερικανικά ΜΜΕ στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Scout εξελίχθηκε στην απόλυτη ντίβα του Instagram.

Έτσι, όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες, η 3χρονη έχει αφήσει τους πάντες άναυδους με τις μεταμφιέσεις της σε Adele, σε Carrie Fisher ή Frida Kahlo, ακόμα και σε David Bowie και Malala Yousafzai.

Εκτός από την προβολή, η οικογένεια της μικρής έμαθε και ευχάριστα νέα για τη γιαγιά η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της και τώρα μπορεί μαζί με την εγγονή της να φωτογραφίζεται σαν άλλη σταρ του σινεμά.

Photos/Πηγή: hello.scout/Instagram