Χαμό έχει στο Twitter η νέα γκάφα του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump. Τι συνέβη; Ο Trump ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς αναφέρθηκε σε μία υποτιθέμενη τρομοκρατική επίθεση από πρόσφυγες στη Σουηδία η οποία δεν έγινε ποτέ.

Μιλώντας στη Φλόριντα ο Trump ισχυρίστηκε, πως είναι επικίνδυνο για τις ΗΠΑ να υποδέχονται πρόσφυγες και τόνισε  χαρακτηριστικά «το αποδεικνύει η Σουηδία, μια χώρα ιδιαίτερα φιλόξενη, που υπέστη μόλις μια επίθεση. Κοιτάξτε τι συμβαίνει στη Γερμανία, κοιτάξτε τι συνέβη χθες βράδυ στη Σουηδία. Η Σουηδία, ποιος θα το πίστευε; Η Σουηδία. Δέχθηκαν πολλούς πρόσφυγες, και τώρα έχουν προβλήματα όπως δεν το φανταζόντουσαν ποτέ», ενώ στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στις επιθέσεις, στις Βρυξέλλες, στην Νίκαια και στο Παρίσι.

Οι χρήστες του Twitter μέσα σε λίγα μόνο λεπτά δημιούργησαν τα hastags #lastnightSweden (χθες βράδυ στη Σουηδία) και #SwedenIncident (συμβάν στη Σουηδία) και τον τρολάραν όσο δεν πάει.

Ένα από τα tweets τα οποία ξεχώρισαν ήταν αυτό του Πρωθυπουργού της Σουηδίας, Carl Bildt, ο οποίος έγραψε: «Η Σουηδία; Μια επίθεση; Τι κάπνισε;».

Δείτε και άλλα επικά σχόλια για την γκάφα του Trump: