Τσίπρας: «κ. Μητσοτάκη γιατί έχετε τόσα νεύρα;» – Μητσοτάκης: «κ. Τσίπρα έχετε ανάγκη διακοπές»

LIKE US ON FACEBOOK

Τσίπρας και Μητσοτάκης με αφορμή τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την Παιδεία συγκρούστηκαν για ζητήματα εφ’ όλης της ύλης. «Υπόθεση Καμμένου», Βαρουφάκης, Maduro, «έφοδος» Ρουβίκωνα στη Βουλή βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στο τραπέζι με τις κατηγορίες να «δίνουν και να παίρνουν».

Συγκεκριμένα, όμως η μεγάλη “ένταση” που προκλήθηκε με την αναφορά του Αλέξης Τσίπρα στις ευχές του κ. Μητσοτάκη για τα γενέθλιά του. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να στείλει ένα σκίτσο του Αρκά το οποίο λέει: «Είμαι ψεύτης αλλά ορκίζομαι, δεν είμαι κλέφτης…».

Ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον Μητσοτάκη γιατί εξάπτεται και γιατί έχει τόσα νεύρα. Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως όλες οι εξεταστικές που έχει προτείνει ο Πρόεδρος της ΝΔ, είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό ρεκόρ.

Τον παρότρυνε μάλιστα να φτιάξει μια εξεταστική που θα αποκαλύπτει τι του προκαλεί τόσα νεύρα «εκεί στην Πειραιώς».

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα αυτές οι διακοπές να « σας απαλείψουν λίγο τα νεύρα. Το χρειάζεστε».

Απ’ την μεριά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κακό να χάνει την αίσθηση του χιούμορ στην πολιτική και του υπογράμμισε πως χρειάζεται επειγόντως διακοπές.

Του έφερε και ένα δεύτερο δώρο στη Βουλή… Κατέθεσε τα έγγραφα 159 τροπολογιών στα πρακτικά της Βουλής για τη συζήτηση και την ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Να ‘τες, εδώ πέρα. Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να τις τυπώσουν, κύριε πρόεδρε, και να τις καταθέσω, παρακαλώ στα πρακτικά 

Η συμβουλή πάντως του κ. Μητσοτάκη προς τον πρωθυπουργό ήταν: «Πάρτε δυνάμεις στις διακοπές για να έρθετε φορτσάτος».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Eμείς δεν αντιμετωπίζουμε την κοινωνία και τους πολίτες σαν «αδαή πλειοψηφία»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved