Έχεις εκνευριστεί με το ταίρι σου και είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει μερικές φορές. Το θέμα είναι ο τσακωμός είναι απόλυτα υγιής αρκεί να μην γίνεται στα παρακάτω μέρη και τοποθεσίες.

Όταν ταξιδεύετε μαζί

Δεν προλάβατε να κοιμηθείτε καθώς πακετάρατε όλο το βράδυ και προλάβατε στο τσακ το αεροπλάνο. Δεν νιώθετε το σώμα σας από την κούραση και για το παραμικρό που μπορείς να σας εκνευρίσει κατηγορείτε ο ένας τον άλλο. Πού οδηγεί όμως αυτό; Μόνο στο να χαλάσετε τη διάθεσή σας ενώ πηγαίνετε ταξίδι για να περάσετε καλά.

Σε ένα πάρτι ή γάμο

Οι μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις πολλές φορές ξυπνάνε τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα ζευγάρια, κάνοντάς τα πολύ ευάλωτα στον τσακωμό. Βλέποντας άλλα ζευγάρια να δείχνουν τον έρωτά τους, δεν είναι δύσκολο να ξεκινήσουν οι συγκρίσεις και οι ζήλιες. Πάρε όμως μια βαθιά ανάσα και σκέψου ότι δεν θα ήθελες να τσακωθεί στο πάρτι κάποιου άλλου. Αν έχεις παράπονα από τη σχέση σου, λύστα μετά την εκδήλωση.

Στο αυτοκίνητο

Το να είσαι κολλημένος στη Μεσογείων μιάμισι ώρα μπορεί να σε εκνευρίσει πολύ, πάρα πολύ. Όμως να θυμάσαι ότι δεν είναι ο σύντροφός σου που τοποθέτησε τα αυτοκίνητα στο δρόμο. Προσπάθησε να μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματά σου, τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις χωρίς όμως να κατηγορήσεις τον άλλον. Πολλές φορές το χιούμορ βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις.

taxidi-ipopgr(1)