Τσακαλώτος: Παραμένουμε στις Βρυξέλλες για να κλείσουμε τα ανοιχτά ζητήματα

LIKE US ON FACEBOOK

«Παραμένουμε στις Βρυξέλλες για να κλείσουμε τα ανοιχτά ζητήματα», δήλωσε ο Ε. Τσακαλώτος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

Είχαμε μια προ-συνάντηση πριν το Eurogroup. Εκεί διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχουμε κάνει. Διαπιστώθηκε από όλες τις πλευρές ότι έχουν κλείσει τα περισσότερα ζητήματα. Μετά από όλες τις εισηγήσεις, αποφασίσαμε μια εντατικοποίηση των συζητήσεων. Γι’ αυτό θα παραμείνουμε στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συνεχίσουμε τις διαβουλεύσεις

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος ενημέρωσε ότι ο ίδιος θα παραμείνει στη βελγική πρωτεύουσα μαζί με τον κ. Χουλιαράκη και την κα Αχτσιόγλου προκειμένου να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις.

Διευκρινίζοντας ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε: «Μπορούμε να έχουμε πρόοδο σε αυτά τα ζητήματα. Η ιδέα είναι ότι πρέπει πολλές φορές να αλλάξεις τη σειρά: να αφήσεις το τεχνικό επίπεδο να βρεις τα βασικά σημεία που υπάρχουν διαφορές».

«Θα μείνουμε εδώ, με στόχο να μείνουν όσο το δυνατόν λιγότερα ζητήματα ανοιχτά», συμπλήρωσε ο ίδιος, με στόχο «αν επιστρέψουν οι Θεσμοί στην Αθήνα έχουμε συμφωνία».

Εν συνεχεία, συνέχισε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, μπορούμε να πάμε στο ΔΝΤ στις συζητήσεις της Άνοιξης για να βάλουμε τις λεπτομέρειες για όλο το πακέτο.

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup:

Δεν επιστρέφουν οι Θεσμοί | «Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν στις Βρυξέλλες»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved