Νέα τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στην Υεμένη κοντά στην προεδρική κατοικία του Abd-Rabbu Mansour Rabbu Hadi, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον επτά άτομα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει στο Πρακτορείο Ειδήσεων Reuters, η επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Πέμπτη, κοντά στην προεδρική κατοικία στην πόλη Aden, είχε ως θύματα τουλάχιστον επτά άτομα, ενώ ακόμα δέκα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο που βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα από την προεδρική κατοικία στην πόλη Aden, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Υεμένη.

Αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή, δήλωσε στο Reuters, πως ένας βομβιστής αυτοκτονίας, πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε αμάξι που βρισκόταν 500 μόλις μέτρα μακριά από το παλάτι Maashiq, την κατοικία του προέδρου Hadi στην πόλη Aden.

Νωρίτερα, ένας άλλος αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας, εξέφραζε τους φόβους του, για την ύπαρξη πολλών θυμάτων και τραυματιών. Σημειώνεται πως ο πρόεδρος Hadi, βρισκόταν μέσα στο κτίριο τη στιγμή της επίθεσης, όμως όπως αναφέρουν άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, ο ίδιος βρίσκεται σώος και αβλαβής.

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για την τελευταία τρομοκρατική επίθεση, σε μια σειρά θανατηφόρων επιθέσεων, που σημειώνονται στην περιοχή, έχοντας ως στόχο στελέχη της κυβέρνησης και άνδρες των  δυνάμεων ασφαλείας της Υεμένης.