Μια φωτογραφία ενός μικρού αγοριού κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δίνοντας μια θετική νότα, στις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά την ανακοίνωση, ότι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόλαντ Τραμπ.

Ο μόλις τριών ετών, Kaio, κρατά ένα πανό, που γράφει χαρακτηριστικά:«If he builds a wall, I’ll grow up and tear it down», ενάντια σ’ όσα έχει δηλώσει ο Τραμπ, πως θα χτίσει έναν τοίχο στο Μεξικό, ώστε να εμποδίσει τον κόσμο να εισέλθει στην Αμερική.

Η υπογραφή της φωτογραφίας ανήκει στην Abigail Claire Gorden, την οποία τράβηξε κατά τη διάρκεια μια πορείας ενάντια στον Τραμπ το Σάββατο στο Λος Άντζελες, όπου πάρα πολύς κόσμος πήγε για να διαδηλώσει ενάντια στα όσα δηλώνει ο νεοεκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όπως δηλώνει η ίδια:

Η έκφραση του με άγγιξε και ήταν ταυτόχρονα τόσο λυπηρό και συγκινητικό να δει κανείς αυτό το μικρό αγόρι να περπατά μόνο ανάμεσα στους ενήλικες

Η project manager Pinho από το Λος Άντζελες αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δεν έχουν περάσει ακόμα 24 ώρες από όταν αυτή η φωτογραφία έγινε viral και ήδη έχω δεχτεί απειλές θανάτου, απειλές βιασμού, θάνατο και απειλές βασανισμού για το παιδί μου. Όλα αυτά γραμμένα σε σχόλια, μηνύματα και email. Καλωσήρθες στην Αμερική του Τραμπ

Συνεχίζοντας είπε: «Αν πιστεύουν ότι αυτά τα αστεία με τρομάζουν, δεν με ξέρουν καθόλου καλά. Συνεχίστε να κάνετε πλάκα.Συνεχίστε να απειλείτε. Δεν φοβάμαι. Ούτε το παιδί μου φοβάται. Όσες περισσότερες απειλές παίρνω, σε τόσες ακόμα διαμαρτυρίες θα παραστεί η μικρή Kiao.

Photos: Abigail Claire Gorden