Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια από 30 Μαΐου έως 1η Ιουνίου εξαιτίας απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ).

Κανένα δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 1η Ιουνίου σύμφωνα με ανακοίνωση της  ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εξαιτίας απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι με εξώδικό της η ΠΕΠΕ γνωστοποίησε την απόφασή της να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας την Τρίτη 30.05.2017 & την Τετάρτη 31.05.2017, καθώς και σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 01.06.2017.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας, σε συνδυασμό με την απεργία, οι οποίες επιφέρουν την κατάργηση των δρομολογίων, σεβόμενη τους επιβάτες της και τους πελάτες της και με σκοπό να τους προφυλάξει από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχυση που θα φέρουν οι κινητοποιήσεις αυτές, θα καταργήσει όλα ανεξαιρέτως τα  δρομολόγια για τις παραπάνω ημερομηνίες.

Έτσι  δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από την Τρίτη 30.05 μέχρι και την Πέμπτη 01.06.

Παράλληλα τη λύπη της  εκφράζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, για την απόφασή της αυτή, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους συμπολίτες μας, με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο.