Αντιμέτωποι μ΄ένα θέαμα το οποίο δεν πίστευαν στα μάτια τους ήρθαν οι άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι κατάσχεσαν 8 τόνους κοκαΐνης κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης. Το εν λόγω απίστευτο κι όμως αληθινό συμβάν σημειώθηκε στην Κολομβία.

Πλέον στα χέρια της αστυνομίας εκτός από τους τόνους κοκαΐνης βρίσκονται και τέσσερα μέλη του πιο επικίνδυνου καρτέλ ναρκωτικών στη χώρα. Η ναρκωτική ουσία η οποία ήταν χωρισμένη σε πλάκες έχει αξία 213 εκατομμυρίων ευρώ και εντοπίστηκε στα σύνορα με τον Παναμά.

Να τονισθεί πως όπως τονίζουν τα διεθνή Μέσα η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε διάφορες πόλεις της χώρας και η ποσότητα που κατασχέθηκε ξεπερνά κάθε παλιότερη επιχείρηση της αστυνομίας.

Η επιχείρηση ξεκίνησε είχε ξεκινήσει το Σάββατο το απόγευμα και μέχρι την Κυριακή είχε ολοκληρωθεί. Μέρος σ΄αυτή πήραν 50 κομάντος και δύο ελικόπτερα, Black Hawk.

Οι τέσσερις συλληφθέντες ανήκουν στην οργάνωση Clan Úsuga ενώ στην κατοχή τους εκτός από τα ναρκωτικά βρέθηκαν και πολλά όπλα. και στην κατοχή τους βρέθηκαν δεκάδες όπλα.

photos:independent