Εκατοντάδες διαδηλωτές έδωσαν το παρών εχτές, έξω από την Καγκελαρία, κατά την διάρκεια της πολυσυζητημένης συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα για να δείξουν την υποστήριξη τους στην χώρα μας.

Σημείωση!

Οπαδοί του αριστερού κόμματος Die Linke που βρίσκονταν εκεί είχαν αναρτήσει πανό υπέρ της Ελλάδας που έγραφαν «Η Γερμανία αγαπά την Ελλάδα» και «Βρείτε τη λύση μαζί».

Στην συγκέντρωση αυτή παραβρίσκονταν ο Άστρος Χατζηάστρος με την σύζυγο του που είναι Γερμανίδα και διαδήλωναν μαζί. Το ζευγάρι έδωσε ένα παθιασμένο φιλί μπροστά από το πανό και η εν λόγω φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του κόσμου από την ώρα που δημοσιεύθηκε.

Πριν από λίγα λεπτά ο πρωταγωνιστής του ελληνογερμανικού φιλιού μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Live U και είπε το φιλί που ενώνει την Ελλάδα με την Γερμανία αποτελεί μια κίνηση που τους πρότειναν να κάνουν οι δημοσιογράφοι. Σκοπός τους ήταν να τους φωτογραφίσουν για να στείλουν σε όλο τον κόσμο την απόδειξη ότι η Ελλάδα και η Γερμανία δεν πρέπει να είναι εχθροί αλλά να έρθουν πιο κοντά και να μια λύση που θα ικανοποιεί και τους δύο.