Γι ακόμα μία φορά το δημοτικό συμβούλιο του Αχιλλέα Μπέου τινάχτηκε στον αέρα. Τι εννοούμε; Την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι στρατιώτες.

«Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπαν οι δύο άνδρες και έγινε χαμός!

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αποχώρησε, με τον επικεφαλής Μαργαρίτη Πατσιαντά να κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο για στημένο περιστατικό. Ο Δήμαρχος καταδίκασε το επεισόδιο και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και να σου θυμήσουμε το σουαρέ ποίησης με τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος γενικά στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου χρησιμοποιεί γλώσσα γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα «ενδιαφέροντα» σκηνικά του δημοτικού συμβουλίου σημειώθηκε τον περασμένο μήνα όταν υπήρξε ένταση μεταξύ του Μπέου και της κυρίας Κοκκινάκη, όπου ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, με την δημοτική σύμβουλο να λέει στον Δήμαρχο : «Είμαι χοντρή και κάνω καλό σεξ!».