Την “πάτησαν” για λίγο δωρεάν Wi-Fi και τώρα πρέπει να… καθαρίσουν τουαλέτες

LIKE US ON FACEBOOK

Πόσες φορές έχεις πατήσει ότι διάβασες τους όρους και τις προϋποθέσεις και στην πραγματικότητα δεν έχεις ρίξει ούτε μισή ματιά; Έτσι την “πάτησαν” περίπου 22.000 άνθρωποι στην Βρετανία.

Για λίγο μδωρεάν WiFi περίπου 22.00 άνθρωποι θα χρειαστεί να καθαρίσουν χημικές τουαλέτες σε φεστιβάλ ή να κάνουν άλλες αγγαρείες, επειδή αποδέχτηκαν τους όρους και προϋποθέσεις για απόκτηση πρόσβασης σε δίκτυο WiFi, χωρίς όμως να τις διαβάσουν.

Πρόκειται για μια φάρσα που έστησε η βρετανική εταιρία Purple με στόχο να δώσει ένα “μάθημα” στους ανθρώπους οι οποίοι μοιράζονται δεδομένα και δικαιώματα σε εταιρίες τηλεπικοινωνιών, απλώς κάνουν τικ σ’ ένα κουτί και συμφωνούν με όλα!

Η εταιρία λοιπόν αποφάσισε να εισάγει μερικές περίεργες αλλά και αστείες δεσμεύσεις στουςόρους και τις προϋποθέσεις για μια περίοδο δύο εβδομάδων.

Να καθαρίσετε τις τουαλέτες του φεστιβάλ, να αγκαλιάσετε αδέσποτες γάτες και σκυλιά και να ξύσετε τσίχλες από τα πεζοδρόμια, είναι μόνο μερικά από τα καθήκοντα στα οποία έχουν συμφωνήσει οι άνθρωποι σε αντάλλαγμα για δωρεάν WiFi και δεν μιλάμε για μερικές εκατοντάδες άτομα που στάθηκαν άτυχα. Μιλάμε για 22.000 ανθρώπους οι οποίοι συμφώνησαν να ολοκληρώσουν 1.000 ώρες κοινωφελούς εργασίας, μετά την προσθήκη της συγκεκριμένης ρήτρας στους όρους και τις προϋποθέσεις

Μόνο ένα άτομο διάβασε το κείμενο με τους όρουςκαι φυσικά τον επιβράβευσαν! Την επόμενη φορά διάβασε τους όρους πριν κάνεις τικ στο κουτάκι, διαφορετικά μπορεί να βρεθείς να καθαρίζεις τουαλέτες ή να ξύνεις τσίχλες απ’ τα πεζοδρόμια….

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved