Μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με ξυρισμένο τις κεφάλι της για τις δύσκολες ώρες που περνάει δε δίστασε να μιλήσει η τηλεοπτική Μπρέντα, η αλλιώς η ηθοποιός, Shannen Doherty.

H γνωστή ηθοποιός που δίνει μάχη με τον καρκίνο τόνισε σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκομπή στο ΕΤ:

Είχα καρκίνο στο στήθος που εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες και σε μία από τις επεμβάσεις ανακαλύψαμε ότι κάποια από τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να έχουν φύγει από τους λεμφαδένες. Γι΄αυτόν τον λόγο κάνω χημειοθεραπεία και θα ακολουθήσουν οι ακτινοβολίες

Και πρόσθεσε: «Το άγνωστο είναι αυτό που με τρομάζει πιο πολύ. Θα έχει αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες; Θα πρέπει να ξαναζήσω αυτήν την ταλαιπωρία; Όλα τα άλλα είναι διαχειρίσιμα: ο πόνος, η ζωή χωρίς μαστό, όλα είναι διαχειρίσιμα. Η ανησυχία για το μέλλον σου και για το πώς αυτό θα επηρεάσει τους ανθρώπους που αγαπάς είναι το δύσκολο».

Ενώ μίλησε και για τα μαλλιά της που έπεφταν συνεχώς τονίζοντας: «Προσπαθούσα να τα χτενίσω και έπεφταν. Θυμάμαι να κρατάω τούφες στα χέρια μου και να τρέχω κλαίγοντας στη μητέρα μου, φωνάζοντας “κοίτα, τα μαλλιά μου”. Πήγαινα να τρελαθώ. Της είπα να πιάσει το ψαλίδι από την κουζίνα, και προσπάθησε να με αποτρέψει. Εγώ επέμενα και έτσι μάζεψε τα μαλλιά μου σε αλογοουρά και τα έκοψε».

«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι είναι ο καρκίνος. Ναι, σε γερνάει, αλλά μπορεί και να φουσκώσεις από τα φάρμακα. Υπάρχουν τόσες πολλές αντιδράσεις. Δεν ήθελα κανένας να με βγάλει φωτογραφία βγαίνοντας από το σουπερ μάρκετ και να πει ”Θεέ μου, κοίτα την”. Ήθελα να μιλήσω ανοιχτά για αυτό. Είναι πιο εύκολο να ζήσω με καρκίνο αν ξέρω ότι βοηθάω τουλάχιστον έναν άνθρωπο» εξήγησε φανερά συγκινημένη στην κάμερα η Shannen Doherty.