Τον γνώρισες και αποφάσισες ότι αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για σένα. Αυτός, όμως, δε το ξέρει! Δεν πειράζει θα του πεις εσύ! Ή μάλλον καλύτερα μη του πεις! Δείξτο του ή κάνε τον να το καταλάβει από μόνος του. Έτσι, θα δει πώς είσαι η γυναίκα της ζωής του και δε θα σε αφήσει ποτέ να φύγεις μακριά.

Πώς, λοιπόν, να γίνεις η γυναίκα της ζωής του;

  1. Αληθινή αγάπη: Για να μπορέσεις να μείνεις δίπλα του για πάντα θα πρέπει να αποφασίσεις μέσα σου αν τον αγαπάς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να του δείξεις πως τα συναισθήματα σου είναι αληθινά και θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.
  2. Να του είσαι αφοσιωμένη: Δε μπορείς να ξεκινήσεις μία ολόκληρη ζωή με έναν άνθρωπο που δε θεωρείς μοναδικό. Η σταθερότητα της σχέσης θέλει πίστη και φυσικά ποτέ μα ποτέ κέρατο.
  3. Ανέβασε του τη διάθεση: Οι άνθρωποι που θέλουμε όλοι μας για πάντα στη ζωή μας πρέπει να ζωγραφίζουν το χαμόγελο στα χείλη μας και όχι τη λύπη. Πρέπει να ενισχύουν τη χαρά μας και φυσικά να διώχνουν μακριά τον πόνο και τη θλίψη.
  4. Φρόντισέ τον: Οι άντρες δίνουν μεγάλη σημασία στη φροντίδα. Θέλουν η γυναίκα τους να τους φροντίζει, όπως το έκανε η καλή τους μαμά και φυσικά να μαγειρεύει ή έστω να προσπαθεί να μαγειρέψει σαν αυτή.