Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί τι να κάνεις για να γνωρίσεις τον κατάλληλο άντρα. Μπορούμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές, αλλά μετά σε αφήνουμε να κολυμπήσεις στα βαθιά νερά των σχέσεων μόνη σου.

Όλες θέλουν να βρουν τον κατάλληλο άντρα, που θα σταθεί δίπλα τους και θα μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένες με τη σχέση τους. Λογικό να το θες και εσύ. Είναι, όμως, κάποια πράγματα, που δεν έχεις λάβει υπόψιν σου. Γι’ αυτό το λόγο και εμείς σου δίνουμε συμβουλές, για το πώς πρέπει να σκέφτεσαι και να πράττεις ανάλογα μ’αυτό που ζητάς. Να σου υπενθυμίσουμε πως είναι απλώς συμβουλές. Η συνταγή δεν είναι ποτέ σίγουρη για όλες.

Σταμάτα να ψάχνεις τόσο

Ψάχνεις υπερβολικά και αυτό είναι τεράστιο λάθος. Όταν ψάχνεις είναι λογικό, μέχρι να καταλήξεις στο σωστό, να κάνεις πολλές λάθος επιλογές. Απότρεψε το. Μείνε συγκεντρωμένη σ’αυτό που θες και άστο να έρθει από μόνο του. Μην κάθεσαι βέβαια και με τα χέρια σταυρωτά. Απλώς βάλε ένα μέτρο.

Να είσαι ο εαυτός σου

Μπορεί να ακούγεται κλισέ έκφραση, αλλά έχει τεράστια σημασία. Αν δεν είσαι ο εαυτός σου, τότε δεν πρόκειται να μείνει μαζί σου και ας τον έχεις βρει. Από την άλλη, μπορεί να σε απορρίψει γιατί δεν του αρέσει το ψεύτικο εγώ σου. Μην ρισκάρεις και δείξε ποια είσαι πραγματικά. Αν είναι να μείνει μαζί σου, τότε δεν χρειάζονται μάσκες στη σχέση σας.

Δεν θα τον βρεις σε Club

Σταμάτα να πιστεύεις πως ο ιππότης θα έρθει με το άλογο στο κλαμπάκι. Ο έρωτας και η αγάπη δεν δημιουργήθηκαν με το ποτό, ούτε με τη πολυκοσμία. Η στιγμή ανήκει σε δύο και τόση πρέπει να βρίσκονται, εκεί που θα μιλήσετε. Μόνο οι δυο σας και ας τον έχεις γνωρίσει, αρχικά, κάπου αλλού.