Κριός

Θα νοιώθετε πολύ ζωντανοί και θα έχετε διαύγεια πνευματική, πράγμα που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν και να βοηθήσετε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θα είστε σε μια αρμονική σχέση με τους άλλους και πιθανόν να σας γίνει κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας γίνεται πολύ τρυφερή και νοιώθετε πολύ κοντά ερωτικά και συναισθηματικά, μπορείτε να περάσετε μια συναρπαστική ανανεωτική βραδιά. Οι αδέσμευτοι θα λάβετε μια πρόσκληση για να βρεθείτε από άτομο του επαγγελματικού σας μάλλον χώρου.

Ταύρος

Μια ευχάριστη και απροσδόκητη έκπληξη θα σας χαροποιήσει και θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, μάλλον θα αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο και την καριέρα σας. Θα είστε πολύ ευδιάθετοι λοιπόν και θα κάνετε συναντήσεις με φίλους και ίσως συναντηθείτε με κάποιον παλιό σας φίλο και θα υπάρξει ανανέωση της σχέσης σας. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας μάλλον είναι τεταμένες, διότι πιστεύετε ότι δεν δείχνει την δέουσα κατανόηση, η κατάσταση μπορεί να φτάσει και σε πολύ κρίσιμο σημείο. Οι αδέσμευτοι μάλλον δεν θέλετε σχέση αυτό το διάστημα και κλείνεστε στον εαυτό σας, μέχρι νεωτέρας.

Δίδυμοι

Θα έχετε επιμονή και υπομονή και θα μπορέσετε να δείτε καθαρά λάθη που έχετε κάνει κατά το παρελθόν και εμφανίζονται τώρα μπροστά σας. Με πολύ προσοχή θα μπορέσετε να τα διορθώσετε και να δημιουργήσετε προϋποθέσεις για καλυτέρευση των μελλοντικών σας κινήσεων. Κάποιες σχέσεις με φίλους σας έχουν διαταραχθεί και θα ήταν καλό να κάνετε υποχωρήσεις για να βρεθεί λύση. Με τον σύντροφό σας ενώ η κατάσταση πήγαινε καλά κάποιες διαδόσεις ίσως σας δημιουργήσουν προβλήματα . Οι αδέσμευτοι αν και έχετε διάθεση για φλερτ, υπάρχει κάποιο άτομο που σας απασχολεί περισσότερο.

Καρκίνος

Τα οικογενειακά σας θέματα και τα αισθηματικά σας, θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα, αλλά κυρίως σήμερα, όπου θα μπορέσετε να έχετε τόσο καλή διάθεση και κατανόηση, ώστε όλα να αποκατασταθούν και να νοιώσετε πολύ ανανεωμένοι. Κάποια είδηση για αύξηση των εσόδων σας θα σας κάνει να αισθανθείτε μεγάλη σιγουριά. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα περάσει σε ένα άλλο στάδιο και αυτό θα σας κάνει ευτυχισμένους, πιθανόν να είναι ακόμη και γάμος . Οι αδέσμευτοι αν και είστε σε μια κατάσταση που εκπέμπετε γοητεία και έχετε συνεχείς προτάσεις, πιθανόν να επιλέξετε ένα άτομο μεγαλύτερό σας.

Λέων

Οι ιδέες σας θα γίνουν αποδεκτές από άτομα κύρους και αυτό θα σας ανεβάσει την διάθεση. Θα κάνετε πολλές συναντήσεις με πρόσωπα που δεν το περιμένατε και θα αποσπάσετε σημαντικές υποσχέσεις ότι θα σας υποστηρίξουν. Θα πρέπει όμως κι εσείς να φανείτε συνεπείς απέναντι στις δεσμεύσεις σας. Κατά το μεσημέρι και μετά πιθανόν να βρεθείτε με κάποιον παλιό σας φίλο και να ανανεώσετε την σχέση σας. Αισθηματικά, θα πρέπει να κρατάτε τις υποσχέσεις σας, αν και θέλετε να ζήσετε πολύ έντονα με τον σύντροφό σας, μάλλον είστε ασυνεπείς. Οι αδέσμευτοι έχετε βγει έξω και φλερτάρετε χωρίς όρια και ενδοιασμούς.

Παρθένος

Το μέλλον σας και η καριέρα σας θα είναι τα κύρια στοιχεία που θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα θέλετε να βάλετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στόχων. Θα ασχοληθείτε επίσης με την οργάνωση των οικονομικών σας, αλλά και με κάποιους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και πιθανόν ως το απόγευμα να κλείσετε κάποια ενδιαφέρουσα συμφωνία . Στον αισθηματικό τομέα είστε πολύ σοβαροί και επιθυμείτε την προώθηση της σχέσης σας, θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια πρόσκληση από κάποιο άτομο που δεν το περιμένατε.

Ζυγός

Η κοινωνικότητα σας και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, θα πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις και θα βάλετε τα θεμέλια για μια νέα στρατηγική στον επαγγελματικό σας χώρο και στην καριέρα σας. Οι σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον θα είναι πολύ καλές και θα σας υποστηρίξουν στις αποφάσεις σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει περισσότερο ερωτική και τρυφερή, θα νοιώστε πολύ κοντά και πολύ ανανεωμένοι. Πιθανόν να κάνετε και κάτι μαζί επαγγελματικά. Οι αδέσμευτοι αν και είστε περιζήτητοι, πιθανόν να κάνετε την σχέση της ζωής σας.

Σκορπιός

Προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι σε πρόσωπα κύρους που σχετίζονται με την καριέρα σας. Είστε αρκετά κουρασμένοι και πιεσμένοι, αλλά θα ήταν καλό να μην χάνετε την κοινωνικότητά σας και το χιούμορ σας. Κάποιες συναντήσεις που πρέπει να γίνουν και θέλετε να τις αναβάλετε, θα είναι εις βάρος σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας. Τα αισθηματικά σας δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους, νοιώθετε αποξενωμένοι από τον σύντροφό σας και ότι η όποια προσπάθειά σας για προσέγγιση, μάλλον αποτυγχάνει, με αποτέλεσμα να κυριεύστε από άλλες επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να περιμένετε την αποδοχή, μη βιάζεστε.

Τοξότης

Αν και θα είστε κάπως αγχωμένοι στην αρχή, μετά θα διαπιστώσετε ότι, κάθε πρόβλημα που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα, τώρα επιλύεται με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Θα ασχοληθείτε πολύ σοβαρά με κάποιο σχέδιο που σκέφτεστε από καιρό και θα το βελτιώσετε. Στα αισθηματικά σας, η σχέση με τον σύντροφό σας, είναι αυτό που σας απασχολεί και έχετε γίνει ιδιαιτέρως καχύποπτοι. Πιθανόν να ανακαλύψατε κάτι αλλά προσέξτε τους χειρισμούς σας. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε ερωτική και θα είστε ενθουσιασμένοι.

Αιγόκερως

Θα είστε πολύ κοινωνικοί και αυτό θα θελήσετε να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας κάποια συνάντηση με άτομα κύρους που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και στην καριέρα σας. Σίγουρα θα έχετε επικοινωνία με φίλους σας και πιθανές συναντήσεις μαζί τους για να περάσετε όμορφα, αφού θα είστε καλοδιάθετοι. Αισθηματικά τα πράγματα φαίνονται κάπως μπλεγμένα, υπάρχει η πιθανότητα ενώ είστε σε σχέση, να ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο που γνωρίσατε τελευταία. Θα ήταν καλό να προσέξετε τις επιλογές σας. Οι αδέσμευτοι, μάλλον θα κάνετε σχέση με άτομο που είναι ήδη σε σχέση.

Υδροχόος

Κάποιες εκκρεμότητες κυριολεκτικά δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε, μάλλον από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσετε την ενασχόλησή σας με τα επαγγελματικά σας προβλήματα, θα ήταν καλό να τα δείτε με ψυχραιμία εξετάζοντας τις λεπτομέρειες ώστε να ανακαλύψετε τα λάθη και να τα διορθώσετε. Από το μεσημέρι και μετά θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι και την έκβαση των θεμάτων που θα σας απασχολήσουν. Αισθηματικά, μάλλον πιέζεστε και την ίδια πίεση προκαλείται και στον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι αν και έχετε μια εσωστρέφεια, παρ’ όλα αυτά θα βρεθείτε μπροστά στην διεκδίκηση του έρωτα.

Ιχθείς

Θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερο κέφι με ζητήματα του σπιτιού σας και της οικογένειάς σας. Πιθανόν να δεχθείτε μια ξαφνική επίσκεψη από κάποιο άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος το οποίο θα σας δώσει λύσεις για να ελιχθείτε καλύτερα στο μέλλον πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα. Επιπλέον θα σας δώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες θα σχετίζονται με την εξέλιξη της καριέρας σας. Προς το βράδυ πιθανότερο είναι η καλή σας διάθεση να σας οδηγήσει σε ένα ρομαντικό δείπνο, αφού η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ τρυφερή. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε σε δίλλημα, τι να επιλέξετε.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv