Κριός

Με την Σελήνη στον Λέοντα να κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την κοινωνικότητά σας, αλλά όχι με απολύτως θετικό τρόπο, καλό είναι να είστε σήμερα προσεκτικοί. Έχετε όμως εύνοια σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας, έχετε μεγάλη πνευματική οξυδέρκεια και ίσως να νιώσετε ότι κάποιες πολύ καλές ιδέες σας κατακλύζουν και πρέπει να τις πραγματοποιήσετε. Συναισθηματικά κινείστε μάλλον με γνώμονα την πολύ εξωτερική επιφάνεια των επιθυμιών σας, γιατί δεν θέλετε να εκθέσετε σε κανέναν το πόσο πολύ έχετε ανάγκη από μια πραγματική και θερμή αγάπη . Όμως δεν θα μπορέσετε για πάντα να κρύβεστε, ίσως να είναι καλύτερο να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, δεν έχετε στο κάτω – κάτω να χάσετε τίποτα.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε αντίθεση με την Σελήνη αντιμετωπίζετε πρόσκαιρα προβλήματα με την εικόνα σας, με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι άλλοι τον προσωπικό σας μόχθο, αλλά και προβλήματα στην δουλειά σας. Ίσως να ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο από ανθρώπους στους οποίους είχατε εμπιστοσύνη, ίσως να υπάρχει γενικά σήμερα μια κακή ροή ενέργειας που θα φέρει παρεξηγήσεις και θα σας δημιουργήσει άγχος . Να προσέχετε τα λόγια σας, να μείνετε μακριά από παρασκηνιακές ενέργειες και να εστιάσετε την προσοχή σας σε ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν για να πάρετε δύναμη και να βγάλετε την ημέρα χωρίς πολλές εντάσεις.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σε αντίθεση με την Σελήνη στον 9ο Οίκο σας θα σας δυσκολέψει σε μεταφορές και σε ζητήματα επέκτασης, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πρέπει να το οργανώσετε πολύ καλά, ίσως να έχετε εξαιρετικά ενοχλητικά συμβάντα. Ταυτόχρονα νιώθετε πολύ μεγάλη ένταση και ίσως κάποιοι άνθρωποι τους οποίους τους είχατε ως δεδομένους να νιώθουν μια τάση να απελευθερωθούν από την γοητεία που τους ασκεί η προσωπικότητά σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες θα έχετε αναβολές στην είσπραξη κάποιων χρημάτων, οπότε πρέπει να είστε προνοητικοί για να μην εκτεθείτε.

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Λέοντα έχετε πολλές και περίπλοκες επιρροές . Πολλά από τα ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει πρόσφατα βρίσκουν επιτέλους μια λυτρωτική λύση, αλλά εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας σε κάθε τομέα, και εργασιακά, και με τους φίλους και τους συγγενείς σας αλλά και με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ζητήματα που αφορούν τον πολύ βαθύ σας εαυτό και τις πραγματικές ερωτικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θα ζήσετε μια επανάσταση των αισθήσεων και θα είστε πολύ απαιτητικοί. Ταυτόχρονα πρέπει να δώσετε βάση στο να διαφυλάξετε κάποια μυστικά, υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε αν δεν προσέξετε τι λέτε σε ποιον και γιατί…

Λέων

Η ημέρα σας θα έχει μεγάλη ζωντάνια, αλλά και αρκετά ζητήματα και προβλήματα, αν δεν προσέξετε. Η Σελήνη από το ζώδιό σας θα σας δώσει μεικτές επιρροές, θα σας φέρει ίσως μια συναισθηματική εγωιστική τάση και θα σας δυσκολέψει σε ζητήματα επικοινωνίας, ενώ από άποψη τύχης και δημιουργικότητας, σας κάνει μεγάλα δώρα. Όσο κι αν προσπαθείτε να κρύψετε αλήθειες ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα φωτίσει και τις πιο μύχιες γωνιές της ψυχής σας και ίσως αναγκαστείτε να παραδεχτείτε λάθη, τόσο στον σύντροφό σας, όσο και στους φίλους σας και τους συνεργάτες σας. Έχετε εύνοια αν ασχολείστε με τους τομείς της τεχνολογίας.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή να είναι για δεύτερη ημέρα, μαζί με την Αφροδίτη, σε αντίθεση με την Σελήνη, έχετε πολλά στο μυαλό σας. Ίσως αυτή η διπλή αντίθεση να λειτουργήσει τελικά θετικά, να σας κινητοποιήσει και να σας βγάλει από κάποιο σχετικό τέλμα. Να προσέχετε το χιούμορ σας, καμιά φορά γίνεται δεικτικό και αλαζονικό και οι άλλοι προσβάλλονται. Οι συνεργασίες σας θα δεχτούν κάποιες εντάσεις, όσο και να είστε ψύχραιμοι μερικές φορές δεν αντέχετε τους άλλους, ειδικά σε πράγματα που τα γνωρίζετε καλά και δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ερωτικά έχετε μια πολύ όμορφη σχέση ή μια ευκαιρία να προσεγγίσετε με έξυπνους τρόπους κάποιον που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός

Έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά, κυρίως στον οικονομικό τομέα, γιατί συναισθηματικά έρχεται μια απροσδόκητα γλυκιά ημέρα, ενώ είχατε ετοιμαστεί για παρεξηγήσεις, που όμως θα σας ξεπεράσουν και δεν θα σας αγγίξουν. Στο οικονομικό πεδίο όμως, είναι όλα ανοιχτά, πολλές καθυστερήσεις σας έχουν κουράσει και ίσως να χάστε την υπομονή σας. Οι συνεργάτες σας, ειδικά κάποιοι από τους πολύ κοντινούς σας, σας έχουν εκνευρίσει με τις συνεχείς αναβολές και με το γεγονός ότι δεν φαίνεται να εκτιμούν την υπερβολική προσπάθεια που κάνετε. Να είστε ψύχραιμοι, το ξέρετε ότι όποτε έχετε χτυπήσει την γροθιά στο μαχαίρι, το χέρι σας πόνεσε και όχι η λεπίδα. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις να σας ευνοήσουν. Σε λίγο θα έχετε σημαντικές επιτυχίες από πιο σημαντικά πεδία από αυτά που ασχολείστε αυτήν την στιγμή.

Σκορπιός

Πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ το τι θα πείτε και πώς θα συμπεριφερθείτε σε ανθρώπους τόσο του κοντινού σας περιβάλλοντος όσο και στον εργασιακό σας χώρο. Η Σελήνη από τον 10ο Ηλιακό σας Οίκο κάνει ένα άσχημο παιχνίδι παρεξηγήσεων σήμερα και δεν σας βοηθάει να δείτε καθαρά το συμφέρον σας. Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες συναντήσεις με ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν κόκκινο πανί, έχετε συναισθηματικά ανοιχτούς λογαριασμούς και θέλετε να βρείτε το δίκιο σας. Μάλλον όμως δεν έχετε την σχετική εύνοια, οπότε καλύτερα να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με το τώρα και όχι με το χτες.

Τοξότης

Με την υγεία σας να σας παίζει άσχημα παιχνίδια, καλείστε να βρείτε ισορροπίες με το πάρα πολύ βαρύ σας πρόγραμμα. Μοιάζει σαν ο ίδιος σας ο οργανισμός να δυναμιτίζει τις προσπάθειές σας, αυτές που σας έχει βάλει ως στόχους ο Κρόνος . Στην ουσία το γεγονός ότι η υγεία σας όλο και κάτι παθαίνει, είναι μια εσωτερική άρνηση να μπείτε στους τόσο έντονους ρυθμούς που θέλει ο Κρόνος, είναι το άλλοθι για να μην αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε την αύξηση βαρώ, υποχρεώσεων και ανοιχτών θεμάτων. Κάντε μια ήπια αγωγή που θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τις χειμωνιάτικες ιώσεις και σηκώστε τα μανίκια, δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Ερωτικά νιώθετε πολύ τρυφερά, αλλά ίσως να μην έχετε τον άνθρωπό σας κοντά σας.

Αιγόκερως

Η ημέρα σας δεν θα είναι εξαιρετικά εύκολη, με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε δύσκολη όψη με την Σελήνη να κινούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά σας στοιχεία . Θέλετε μια τάξη στην ζωή σας και αυτό κατά βάση είναι καλό, αλλά θα πρέπει να φερθείτε ευέλικτα και πρωτότυπα για να έχετε καλά νέα στον οικονομικό τομέα. Προσέξτε πολύ όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσίας και με τα αποκτήματά σας γενικά, θα έχετε σκοτούρες. Σε επίπεδο σχέσεων δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες σοβαρές διαφωνίες με το ταίρι σας, να υπάρχει γενικά ασυνεννοησία σε επίπεδο ανθρώπινων επαφών. Η ημέρα σας καλεί να κάνετε υπερβάσεις, να δείτε και την μεριά των άλλων, να μην κλειστείτε σε τείχη αδιαπέραστα.

Υδροχόος

Με την αντίθεση του Ερμή και της Αφροδίτης σήμερα με τον Λέοντα, ίσως οι άλλοι, και κύρια οι άνθρωποι που αγαπάτε, να σας φανούν πολύ πιεστικοί και πολύ χειριστικοί. Ίσως να επιδιώξετε να αυξήσετε την ελευθερία σας, ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά αυτό δεν θα αρέσει σε όσους είναι κοντά σας. Ταυτόχρονα σας πιέζουν να έχετε και μια πιο ανοιχτή κοινωνική ζωή από όσο θα θέλατε και είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τους άλλους να ορίσουν το πρόγραμμά σας και την ζωή σας.

Ιχθείς

Έχετε στο μυαλό σας πολλά και είναι πολύ πιθανόν να αυτό – σαμποτάρετε τις προσπάθειές σας σε εργασιακά θέματα. Καλό είναι να πάρετε μια ανάσα και πραγματικά να σκεφτείτε τι σας συμφέρει να κάνετε και τι όχι. Ο Ουρανός σας στέλνει σε περιπέτειες και πρέπει να του αντισταθείτε, τότε θα είστε κερδισμένοι. Οι φίλοι σας και οι συνεργάτες σας πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι μίας χρήσεως, ούτε γίνεται να τους κρούετε την θύρα μόνον όταν τους χρειάζεστε και να εξαφανίζεστε μετά – θα μείνετε μόνοι για τα καλά και έχετε ακόμα προκλήσεις να αντιμετωπίσετε. Κάντε καλή οικονομική διαχείριση και δώστε σημασία στα θέλω του συντρόφου σας, γενικά, βγείτε από τον πύργο του Εγώ σας.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv