Κριός

Θα ήταν καλό σήμερα να ασχοληθείτε λίγο με την υγεία σας ή τουλάχιστον να κλείσετε κάποιο ιατρικό ραντεβού και να είστε προσεκτικοί. Στον επαγγελματικό σας χώρο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευνοϊκά, αφού υπάρχει φόρτος εργασίας αλλά πρόβλημα εσόδων. Θα σας απασχολήσουν κάποια πρακτικά ζητήματα της οικογένειά σας, τα οποία όμως δεν θα μπορείτε μόνοι σας να τα φέρετε σε κάποιο λογαριασμό. Ακόμη μια πιθανή συζήτηση για κάποια συνεργασία δεν θα φέρει τα ποθούμενα αποτελέσματα. Αισθηματικά είστε μάλλον άστατοι, κοιτάτε και μέσα, αλλά και έξω από την σχέση σας, να είστε προσεκτικοί.

Ταύρος

Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα να σας ξεφύγουν. Θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με έναν σχεδόν άμεσο τρόπο και γενικότερα να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματά σας. Θα πρέπει να φανείτε έξυπνοι στις επαφές σας με άτομα κύρους και να προσέξετε κάποιους που σας υπονομεύουν. Θα ήταν καλό να βρείτε τρόπο να τους εξουδετερώσετε. Ψυχολογικά είστε σε καλή κατάσταση, αλλά η καθυστέρηση κάποιων πρακτικών θεμάτων σας επηρεάζει. Αισθηματικά γίνεστε πολύ τρυφεροί με τον σύντροφό σας, όπως επίσης μπορείτε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Κάποια ζητήματα παλιών οφειλών θα σας απασχολήσουν σήμερα και γενικά η κατάσταση των υποχρεώσεών σας και των εκκρεμοτήτων που έχετε. Θα σας απασχολήσει επίσης κάποιο σοβαρό ζήτημα επικοινωνίας μέσα στην οικογένειά σας. Θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με κάποιους φίλους σας και με ορισμένους συνεργάτες σας, φροντίστε να βρείτε τρόπο για να επικοινωνήσετε και πάλι μαζί τους, οι ρήξεις αυτό το διάστημα είναι εις βάρος σας. Αισθηματικά θα ζήσετε μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Η μέρα δεν προσφέρεται για οικονομικές συμφωνίες ή αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε σήμερα με την προώθηση των σχεδίων σας, γιατί θα αποτύχετε. Η οικονομική σας κατάσταση σας προβληματίζει, αλλά μάλλον εσείς είστε η αιτία του προβλήματος, αφού κάνατε λάθος επιλογές. Αποφύγετε να έρθετε σε επαφές με τρίτα άτομα ή να κάνετε συνομιλίες που θα αφορούν την καριέρα σας ή άλλα επαγγελματικά ζητήματα, διότι δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Με τον σύντροφό σας η σχέση σας δοκιμάζεται. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ.

Λέων

Πολλές από τις εργασίες που θα θέλατε να ολοκληρώσετε σήμερα θα μείνουν ημιτελείς. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικές συμφωνίες ή χρέη, δεν πρόκειται να αποδώσουν. Οι προσπάθειές σας να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας ή να αναπτύξετε μια νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αποτύχουν, ζητείστε την βοήθεια φίλων ή συνεργατών για να σας βρουν λύσεις. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στον αισθηματικό τομέα, είστε αρκετά ορμητικοί και έχετε την αποδοχή του συντρόφου σας, οι αδέσμευτοι μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο που θέλετε.

Παρθένος

Η γενική ατμόσφαιρα της ημέρας θα είναι θετική, αλλά θα πρέπει να προσέξετε γιατί τα θετικά γεγονότα έχουν και μια αντίστροφη πλευρά. Να είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή θα πρέπει να εκπληρώσετε παλιές σας υποσχέσεις . Λάβετε υπόψη σας ότι η φιλία δεν είναι λόγος για να μην κρατάτε υψηλό το επίπεδο της ποιότητας της εργασίας σας. Θα πρέπει να παγώσετε προσωρινά τη συνεργασία σας με κάποια τρίτα άτομα και να κάνετε έναν έλεγχο των πραγμάτων που πρόκειται να συμφωνήσετε. Θέλετε πολύ να βρεθείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός

Κάποιες καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα σας αγχώνουν, ενώ τα πράγματα στον επαγγελματικό σας χώρο εξελίσσονται θετικά και γενικά παρουσιάζεται άνοδος στην καριέρα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και μάλιστα θα έχετε πολλές συναντήσεις ή επικοινωνία με άτομα που θα σας προσφέρουν λύσεις και διευκολύνσεις για την επίτευξη των στόχων σας. Κάποιοι φίλοι σας συμπαραστέκονται επίσης στην προώθηση των φιλοδοξιών σας. Αισθηματικά υπάρχει ισορροπία με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες νέων γνωριμιών.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σας με την οικογένειά σας και τους συνεργάτες σας εισέρχονται σε μια νέα φάση. Μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη πιο περίπλοκη, για παράδειγμα, το φορτίο των ευθυνών σας μπορεί να αυξηθεί. Σημαντικά οικονομικά θέματα που θα παρουσιαστούν θα σας δημιουργήσουν άγχη, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις. Οι σχέσεις σας με κάποια άτομα του στενού σας φιλικού περιβάλλοντος, πιθανόν να είναι λίγο τεταμένες. Είναι στο χέρι σας να αλλάξουν. Αισθηματικά, μάλλον αναπολείτε το παρελθόν και σκέφτεστε την επανασύνδεση με κάποια παλιά σας σχέση.

Τοξότης

Αποφύγετε κάποιες βιαστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας και προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι, επιμελείς και σοβαροί σε όσες κινήσεις κάνετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας, ενώ θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Προσέξτε ιδιαίτερα να μην σπαταλάτε χρήματα και μάλιστα θα ήταν καλό για το διάστημα αυτό να είστε πολύ συγκρατημένοι. Αισθηματικά, αν και εμφανίζεται κάποια συμπεριφορά τρυφερή ταυτόχρονα η ζήλεια σας, γίνεται εμπόδιο για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε νέες περιπέτειες.

Αιγόκερως

Θα έχετε μια μέρα πολύ ενδιαφέρουσα, με πολλές ευκαιρίες και τη εύνοια της τύχης για να μπορέσετε να αναπτυχθεί επαγγελματικά ή στον τομέα της καριέρας. Η διπλωματικότητά σας και ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε απέναντι στους συνεργάτες σας ή σε άλλα άτομα που παίζουν ρόλο στον επαγγελματικό σας χώρο θα αποδώσει πάρα πολύ και θα βγείτε κερδισμένοι. Κάποιες πληροφορίες που θα πάρετε επίσης θα σας χρησιμεύσουν για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες. Στον αισθηματικό τομέα, μάλλον δεν έχετε υπομονή και λειτουργείτε αντισυμβατικά με αποτέλεσμα να επιτείνονται τα προβλήματα με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Οι οικονομικές καταστάσεις σας οδηγούν σε εσωστρέφεια, θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα συνεννόησης με άτομα με τα οποία έχετε οικονομικές συναλλαγές, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Γίνεστε πολύ αναλυτικοί αυτήν την περίοδο και μάλλον δεν ασχολείστε με τον τόπο προώθησης των στόχων σας. Κάποιες αντιφατικές σκέψεις που κάνετε σας οδηγούν σε ανασφάλειες και δυσχεραίνουν τις επαφές σας με τρίτους. Στον αισθηματικό τομέα, δεν νοιώθετε επίσης ασφάλεια και βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου, θέλετε χρόνο για να αποφασίσετε.

Ιχθείς

Αν και τον τελευταίο καιρό δείχνετε μια συνεπή στάση στον επαγγελματικό τομέα, παρ’ όλα αυτά θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα και θα ήταν καλό να τα λάβετε υπόψη σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε κάνει κάποιες λάθος επιλογές. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τα προβλήματα σαν προειδοποιήσεις και αλλάξτε ρότα όσο είναι καιρός. Κάποια θέματα διαδικαστικά που θα προκύψουν πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με έξυπνο τρόπο για να μπορέσετε να τα λύσετε. Στον αισθηματικό τομέα έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε τα πράγματα και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή τον σύντροφό σας.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv