Κριός

Η ικανότητά σας να προβλέπετε θα είναι πολύ σημαντική σήμερα, αν αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και συγκρατηθείτε, έτσι θα έχετε την δυνατότητα να αποκομίσετε κέρδη και να εξασφαλίσετε μια σταθερή ροή εσόδων. Διαχειριστείτε με νηφαλιότητα τις οικονομικές σας οφειλές και χρησιμοποιείστε τις γνωριμίες σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα σας ταράξουν θα είναι στιγμιαία. Προσέξτε την υγεία σας. Αισθηματικά θα μπορείτε να βρεθείτε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος

Αν και θα ξεκινήσετε με αδέξιες κινήσεις την μέρα σας, στη συνέχεια η εικόνα σας θα διαφοροποιηθεί και τα πράγματα θα έχουν μια θετική έκβαση. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο να σας ξεφύγουν. Θα μπορείτε έτσι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να βάλετε πολύ σταθερές βάσεις στην καριέρα σας. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν θα έχετε βοήθεια και θα μπορέσετε να τα λύσετε. Αισθηματικά μάλλον έχετε την δυνατότητα να ομαλοποιήσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε το άλλο σας μισό και είστε προβληματισμένοι.

Δίδυμοι

Εστιάστε στα οικονομικά σας και θα βρείτε λύσεις που δεν το ελπίζατε. Θα λύσετε ζητήματα εκκρεμοτήτων και θα μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μην αδιαφορήσετε για τις απόψεις των συνεργατών και των φίλων σας, θα σας βοηθήσουν και θα σας προστατέψουν. Κάποιες νέες ιδέες σας θα ήταν καλό να τις προωθήσετε αφού πρώτα τις συζητήσετε με ανθρώπους που έχετε εμπιστοσύνη . Αισθηματικά μπορείτε τώρα να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφό σας και να δρομολογήσετε την περαιτέρω πορεία σας. Οι αδέσμευτοι όλη αυτήν την περίοδο προτιμάτε να φλερτάρετε.

Καρκίνος

Παραμείνετε ρεαλιστές και μην ασχοληθείτε με πράγματα που δεν έχουν καμία σοβαρή βάση ή προοπτική ανάπτυξης. Μην επηρεαστείτε από απόψεις τρίτων και βρεθείτε εκτεθειμένοι, προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπλακείτε σε διενέξεις με ανωτέρους σας. Δείξτε διπλωματικότητα. Κάποια θέματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας, δείξτε ψυχραιμία και θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε. Αισθηματικά προτιμάτε να περάσετε ήρεμα με τον σύντροφό σας και αυτό το καταφέρνετε. Οι αδέσμευτοι αν και φλερτάρετε, έχετε την επιθυμία να κάνετε μια σοβαρή κίνηση, καλύτερα να περιμένετε.

Λέων

Κάποια ζητήματα που θα προκύψουν στην αρχή της ημέρας, δεν θα μπορέσουν να σας χαλάσουν την διάθεσή σας. Θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα έχετε την υποστήριξη των φίλων σας και των συνεργατών σας. Θα μπορέσετε εύκολα να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να εκμεταλλευτείτε πολύ σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες. Προχωρήστε με σταθερότητα στις απόψεις σας και μην υποχωρείτε, όλα θα λειτουργήσουν προς το συμφέρον σας. Αισθηματικά θέλετε να είστε με τον σύντροφό σας, αλλά κοιτάτε και έξω από την σχέση. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία και να πλησιάσετε το άτομο που επιθυμείτε.

Παρθένος

Κάποιες πολύ έξυπνες κινήσεις σας, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αδιέξοδα και θα εντυπωσιάσουν τους άλλους. Η διπλωματικότητά σας και η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσουν στην εξισορρόπηση των σχέσεων με τους συνεργάτες σας και με τους ανωτέρους σας. Κατά την διάρκεια της ημέρας τα πράγματα θα δυσκολέψουν εξ αιτίας παρασκηνιακών κινήσεων που θα γίνουν εναντίον σας. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση. Αισθηματικά θα ήταν καλό να αποφύγετε τις ζήλειες και τις πιέσεις προς τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι περνάτε μια περίοδο με πολλές γνωριμίες, αλλά δεν καταλήγετε.

Ζυγός

Διαφορετικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα νοιώσετε μάλλον κουρασμένοι στο τέλος της μέρας. Θα καταφέρετε να ισορροπήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να εκμεταλλευτείτε μια επαγγελματική εξέλιξη που πιθανόν να σας αποφέρει αύξηση εσόδων. Κάποια οικογενειακά ζητήματα θα πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα και θα εξαρτώνται από εσάς. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και μην οριστικοποιείται καμία συμφωνία .Αισθηματικά προσπαθείτε να βρείτε ισορροπία, αλλά μάλλον χρειάζεστε ξεκούραση. Οι αδέσμευτοι είστε πολύ κινητικοί και φλερτάρετε με χιούμορ .

Σκορπιός

Οι διπλωματικές ικανότητές σας και η διαίσθησή σας, θα σας βοηθήσουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις για να κάνετε την κατάλληλη κίνηση. Ακόμη και αν υπάρχει σοβαρή διάσταση απόψεων ανάμεσα σε εσάς και κάποιον συνεργάτη σας, μην κλείσετε τις πόρτες επικοινωνίας, ψάξτε για κοινά σημεία και εξηγήστε τις θέσεις σας. Στον οικονομικό τομέα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και θα έχετε την βοήθεια φίλων σας. Αισθηματικά έχετε καλή διάθεση και θέλετε να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες, προσέξτε τις επιπόλαιες κινήσεις.

Τοξότης

Φροντίστε να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε καλά την μέρα σας και τις υποχρεώσεις σας. Η επιμέλεια πρέπει να γίνει ο οδηγός σας, διαφορετικά θα βρεθείτε εκτεθειμένοι και θα αντιμετωπίσετε ζητήματα συνεργασιών, αλλά και οικονομικάπροβλήματα . Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορέσετε να έχετε μια καλύτερη κατάσταση στον επαγγελματικό σας τομέα και στην καριέρα σας. Αισθηματικά είστε προβληματισμένοι με την σχέση σας και τις ανάγκες που σας καλύπτει, πιθανόν να παραμείνουν τα πράγματα σε ρευστότητα για ένα διάστημα. Οι αδέσμευτοι κάνετε πολλές κινήσεις χωρίς κατάληξη.

Αιγόκερως

Οι αμφιβολίες που νοιώθετε για το επίπεδο των εργασιών σας και των δυνατοτήτων σας, σας κρατούν πίσω, συζητήστε τα ζητήματα αυτά με πρόσωπα έμπειρα της εμπιστοσύνης σας και θα καταλάβετε ότι έχετε άδικο. Μην σας καταβάλουν οι οικονομικές σας δυσκολίες, σύντομα θα ξεπεραστούν και θα τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητές σας. Προσπαθήστε να κάνετε μια ιεράρχηση στα θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε για να μην πανικοβάλλεστε. Αισθηματικά αντιμετωπίζετε με δυσπιστία την σχέση σας, δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλύτερα να μην προχωρήσετε σε δέσμευση.

Υδροχόος

Ο τρόπος που εκφράζετε τα σχέδιά σας μπορεί να είναι προκλητικός ή ακατάλληλος για κάποια άτομα, φροντίστε να βρείτε έναν τρόπο εναλλακτικό και θα έχετε την βοήθεια των ανωτέρων σας και των συνεργατών σας. Μετά το απόγευμα θα έχετε πολύ καινοτόμες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Πολύ πιθανόν μάλιστα να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας υποστηρίξει. Αισθηματικά είστε πολύ τρυφεροί και θέλετε να περάσετε ονειρικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Ιχθείς

Κρατήστε μια νηφάλια πρακτική προσέγγιση προς τα προβλήματα ή προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρόνο. Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες θα σας κάνουν να βρεθείτε μετέωροι, αλλά η πραγματικότητα θα είναι τελείως διαφορετική. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα είστε περισσότερο κινητικοί και θα φροντίσετε να διεκδικήσετε οφειλές που έχουν άλλοι προς το πρόσωπό σας. Μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο των πραγμάτων στα χέρια σας. Αισθηματικά μάλλον είστε αρκετά καταπιεστικοί σήμερα προς τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι νοιώθετε ανασφάλεια και φοβάστε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv