Κριός

Η διπλωματικότητά σας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε κάποιες συνεργασίες σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τους συνεργάτες σας. Ένα οικονομικό θέμα αρκετά σοβαρό θα το αντιμετωπίσετε με πρωτότυπο τρόπο και θα έχετε πολύ ωφέλιμα αποτελέσματα. Οι σχέσεις σας με την οικογένειά σας θα είναι υποστηρικτικές και ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας θα το τακτοποιήσετε. Αισθηματικά ενώ έχετε την ανάγκη του συντρόφου σας, μην προσπαθήσετε να δείξετε πόσο ανεξάρτητοι είστε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες και θα το πετύχετε.

Ταύρος

Η διαίσθησή σας θα είναι πολύ αυξημένη και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε κάποια ζητήματα με συνεργάτες σας. Θα έχετε μεγάλη συνέπεια σε ό, τι αναλάβετε και θα υπάρχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας, αλλά και άτομα που έχουν κύρος και παίζουν ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και ανοίγονται νέες προοπτικές . Αισθηματικά θα είστε πολύ ρομαντικοί με τον σύντροφό σας και η καλή σας διάθεση θα βοηθήσει ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές σας, πιθανόν να κάνετε όνειρα για το μέλλον . Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ γοητευτικοί και θα σας φλερτάρουν.

Δίδυμος

Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου που σχετίζονται με κάποιο οικονομικό σας θέμα, οι συζητήσεις ή συμφωνίες που θα κάνετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Κάποια σχέδιά σας για συνεργασίες είναι η καλύτερη στιγμή για να τα προωθήσετε. Μην αφήσετε μια οικογενειακή υπόθεση να εκκρεμεί, είναι η ώρα να την τακτοποιήσετε. Αισθηματικά θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να υπάρξει κατανόηση και τρυφερότητα . Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε μια συνάντηση με ένα άτομο που γνωρίσατε τελευταία.

Καρκίνος

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν το διάστημα αυτό θα αφορούν κυρίως την οικογένειά σας και την ακίνητη περιουσία σας κυρίως. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα υπάρχει ισορροπία και σταθερότητα . Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τα οικογενειακά σας θέματα και μην δίνετε μεγάλες διαστάσεις σε λεπτομέρειες. Πιθανόν να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Αισθηματικά αποφύγετε συζητήσεις που σχετίζονται με το παρελθόν, επειδή θα εξελιχθούν σε διαφωνίες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ανάγκη να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Θα είστε κάπως συνεσταλμένοι και θα αποφύγετε σήμερα να πάρετε ρίσκα, θα έχετε την ανάγκη να συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και θα νοιώθετε ανασφαλείς. Κάποιο οικονομικό ζήτημα που θα σας παρουσιαστεί και πιθανόν να σας αναστατώσει, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το επεξεργαστείτε με ψυχραιμία και ίσως να χρειαστείτε την βοήθεια του φιλικού σας περιβάλλοντος. Μην υποτιμάτε την διαίσθησή σας, αντίθετα ακολουθήστε την. Αισθηματικά θα έχετε ανάγκη στήριξης από τον σύντροφό σας, αποφύγετε τις εντάσεις. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα είστε εσωστρεφείς και απόμακροι.

Παρθένος

Διάφορα πρακτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και με πρωτότυπες ιδέες θα μπορέσετε να τα επιλύσετε και να διαμορφώσετε μια νέα μορφή της καθημερινότητάς σας. Θα είστε πολύ κοινωνικοί, αλλά πνευματικά θα έχετε εγρήγορση, έτσι θα βλέπετε τα πράγματα με μια φρέσκια ματιά και θα μπορείτε να εφευρίσκετε νέους τρόπους για την επίλυσή τους. Στον οικονομικό τομέα πιθανόν να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα ενισχύσουν το εισόδημά σας. Αισθηματικά θα είστε πολύ ρομαντικοί και ευαίσθητοι απέναντι στον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι με την γοητεία σας θα φλερτάρετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Θα βλέπετε την ουσία των πραγμάτων και θα μπορείτε να βρίσκετε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα αισθανθείτε την ανάγκη να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Είναι μια καλή περίοδος για να θέσετε τις βάσεις των επόμενων κινήσεών σας, ενώ παράλληλα θα σας υποστηρίζουν άτομα κύρους. Στον οικονομικό τομέα, αν και πιέζεστε για την ώρα θα υπάρξουν όμως θετικές εξελίξεις. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα νοιώσετε ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ γοητευτικοί και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Προτιμήστε να συζητήσετε με συνεργάτες ή έμπιστα με σας πρόσωπα ό, τι καινούριο σκέφτεστε να αρχίσετε, μην πάρετε αβασάνιστα αποφάσεις και ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια. Κάποια θέματα πρακτικά που σας απασχολούν αναλάβετε πρωτοβουλίες για να μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε. Θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων και θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, αρκεί να μην είστε αναβλητικοί. Αισθηματικά ίσως η παρουσία ενός προσώπου από το παρελθόν σας ταράξει. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση περισσότερο για φλερτ προκειμένου να κάνετε νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Θα έχετε αυτοπεποίθηση και αυξημένη κοινωνικότητα και θα έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία μπορούν να παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής. κάποια θέματα πρακτικά που σας δημιουργούσαν προβλήματα θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε. Θα βρεθείτε με φίλους σας οι οποίοι θα ενισχύσουν τις προσπάθειές σας και πιθανόν να σας βρουν λύση σε μια οικονομική εκκρεμότητα. Αισθηματικά θα βρεθείτε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι μην χάσετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει από καιρό.

Αιγόκερως

Αν και θα έχετε μια σχετική ανασφάλεια σε σχέση με την απόδοση των προσπαθειών σας, ωστόσο θα χαρείτε με το τελικό αποτέλεσμα που θα σας επιβραβεύσει. Θα έχετε επίσης την υποστήριξη σημαντικών προσώπων τα οποία θα ενθαρρύνουν τις επικείμενες προσπάθειές σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας απασχολούσε καιρό, τώρα μπορείτε να το τακτοποιήσετε. Αισθηματικά θα έχετε ανάγκη να νοιώσετε ισορροπία με τον σύντροφό σας και ίσως να φαίνεστε παραπονιάρηδες. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα προτιμήσετε την μοναξιά .

Υδροχόος

Η δημιουργικότητά σας θα είναι πολύ αυξημένη και θα βλέπετε τα πράγματα με αισιοδοξία . Ίσως να ασχοληθείτε με μια πρόταση που θα σας γίνει και θα σχετίζεται με το εξωτερικό ή να αποφασίσετε ένα μακρινό ταξίδι. Θα είστε πολύ αποφασιστικοί και θα κάνετε σημαντικές και ώριμες κινήσεις, πιθανόν να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή την περιουσία σας. Αισθηματικά θα έχετε πολύ ρομαντική διάθεση και θα περάσετε τρυφερά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως σχεδιάσετε να κάνετε μια έκπληξη στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ιχθείς

Θα έχετε την ανάγκη να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και να βρείτε άτομα με τα οποία θα μπορείτε να συνεργαστείτε και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Σε ένα άλλο θέμα που θα επικεντρωθείτε και θα έχετε θετικά αποτελέσματα, είναι κάποιο ζήτημα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας ή με κάποια κληρονομιά. Πιθανόν να σας γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση μιας νέας συνεργασίας. Θα έχετε την δυνατότητα να παίρνετε σοβαρές αποφάσεις και να βλέπετε αντικειμενικά τα πράγματα. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε με ενδιαφέρουσα παρέα.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv …