Κριός

Κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου θα χρειαστεί την βοήθειά σας και θα μπορείτε να το βοηθήσετε. Γενικά θα είστε αισιόδοξοι και θα ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας και την προώθησή τους. Θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και θα ασχοληθείτε και με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ζητήματα που θα αφορούν μέλη της οικογενείας σας θα σας δημιουργήσουν στρες, αλλά είναι καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία . Αισθηματικά ενώ είστε καλά με τον σύντροφό σας ανταποδίδετε τα φλερτ που σας κάνουν. Οι αδέσμευτοι θέλετε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε κάνοντας γνωριμίες.

Ταύρος

Τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας θα ήταν καλό να μην τα ανακοινώνετε σε τρίτους. Έχετε μια νέα προσπάθεια έτοιμη και θα μπορέσετε να την προωθήσετε αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας. Ζητήματα της καθημερινότητας που θα σας απασχολήσουν θα μπορέσετε να τα επιλύσετε με εφευρετικότητα. Η συμπαράσταση του οικογενειακού και φιλικού σας περιβάλλοντος είναι δεδομένη και θα σας ενισχύσουν με τις γνωριμίες τους για την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Αισθηματικά νοιώθετε να καταπιέζεστε από την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι είστε απόμακροι.

Δίδυμοι

Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας με παλιές υποθέσεις ή μεθόδους επίλυσης των προβλημάτων σας. Κοιτάξτε το μέλλον σας και δώστε νέες προοπτικές σ’ αυτό. Θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και των φίλων σας. Μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι πολύ σημαντικό στο επίπεδο της καριέρας και στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα οικογενειακά σας θέματα χρειάζονται έναν νέο τρόπο προσέγγισης. Θα πρέπει να φροντίσετε γενικότερα να αλλάξετε τις παλιές σας συνήθειες. Αισθηματικά μπορείτε μέσα από την συζήτηση να πείσετε τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε να κάνετε μια ουσιαστική γνωριμία.

Καρκίνος

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με παράδοξες μεθόδους και πειραματισμούς για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Σίγουρα έχετε μια οικονομική στένωση αλλά σε κάποιο διάστημα σχετικά σύντομο τα πράγματα θα καλυτερεύσουν. Εστιάστε σε προβλήματα που περνούν από το χέρι σας και δώστε λύση. Μην εμπλέκεστε σε διαδόσεις και σχόλια εναντίον τρίτων θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Ένα ζήτημα πρακτικό μπορεί να σας απασχολήσει κατά τις βραδινές ώρες. Αισθηματικά νοιώθετε να μην σας ικανοποιεί το επίπεδο της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Λέων

Με διπλωματικότητα και ευπρέπεια προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα προσπαθούν να σας βάλουν οι ανταγωνιστές σας. Θα θέλετε να δράσετε δυναμικά, αλλά οι συνθήκες μάλλον δεν το επιτρέπουν οπότε αρκεστείτε σε κινήσεις στρατηγικής και δρομολογείστε νέες συμμαχίες . Θα έχετε την υποστήριξη της οικογενείας σας και των στενών σας φίλων, οπότε ζητήστε να σας βοηθήσουν όπου την χρειαστείτε. Αισθηματικά νοιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματά σας προς τον σύντροφό σας, θα ήταν καλό να το κάνετε. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να βγείτε για μια νέα αναζήτηση αυτού που θέλετε.

Παρθένος

Αν και θα θέλετε να σκεφτείτε και να οργανώσετε κάποια πράγματα παρ’ όλα αυτά πολλές ώρες της ημέρας θα βρίσκεστε στους δρόμους όπου θα έχετε διάφορες επαφές για ζητήματα επαγγελματικά και όποιες άλλες υποχρεώσεις σας. Κάποια οικονομικά σας ζητήματα επιλύονται με τον πιο επωφελή για εσάς τρόπο και αυξάνονται τα έσοδά σας. Αισθηματικά είστε κάπως ανήσυχοι και ενώ θέλετε να βρεθείτε με τον σύντροφό σας κάτι σας κρατά απόμακρους. Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλό να μην κοινολογείτε τις επιθυμίες σας.

Ζυγός

Κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις θα σας χαροποιήσουν και με μεγαλύτερη όρεξη θα ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια, που θα ενισχυθούν από την υποστήριξη των φίλων σας. Τα οικονομικά σας ακόμη δεν έχουν ισορροπήσει και αυτό σας δημιουργεί κάποιο στρες, απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Πιθανόν κάποιος φίλος σας να χρειαστεί την βοήθειά σας για ένα σοβαρό ζήτημα από το μεσημέρι και μετά. Στον οικογενειακό τομέα τα προβλήματα υποχωρούν και παίρνετε ανάσα. Αισθηματικά προσεγγίστε τον σύντροφό σας και εκφράστε τα αισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Μην περιμένετε να είστε σε θέση να ελέγχετε τα πάντα και τους πάντες. Σήμερα οι κανόνες του παιχνιδιού θα υπαγορεύονται από τις περιστάσεις και θα πρέπει να προσαρμοστείτε επειγόντως στο νέο περιβάλλον και να αποκτήσετε αυτά τα νέα εργαλεία για να αντεπεξέλθετε. Ακόμη και ζητήματα ρουτίνας προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε ελαφρώς διαφορετικά ή αλλάξτε τη εντελώς την στρατηγική σας. Αισθηματικά έχετε την αγωνία αν πρέπει να είστε ακόμη μέσα στη σχέση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα για το καλό σας. Οι αδέσμευτοι μάλλον προτιμάτε χαλαρές σχέσεις ή την μοναξιά.

Τοξότης

Μια ευχάριστη έκπληξη αλλά και τύχη θα δώσει απρόσμενα καλά αποτελέσματα στο επίπεδο της καριέρας και στην επαγγελματική σας δραστηριότητα. Θα δείτε αίφνης πολλά πράγματα να αλλάζουν και θα αναμορφώσετε τις συνθήκες έτσι όπως σας εξυπηρετούν. Οι οικονομικές σας εκκρεμότητες θα οργανωθούν εύκολα και νέες πηγές εσόδων θα σας εμφανιστούν. Κάποια επιτυχία από το παρελθόν θα σας ανοίξει έναν νέο δρόμο στην καριέρα σας. Αισθηματικά νοιώθετε την ανάγκη να συνομιλήσετε με τον σύντροφό σας και να βρεθείτε πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία σας με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος μπορεί να αποκτήσει μια απρόσμενη ανάπτυξη και να σας ανοίξει τον δρόμο για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και θα βρείτε την τέλεια διέξοδο για την επίλυση των προβλημάτων σας με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Οι οικονομικές σας υποθέσεις ευνοούνται και επίκειται αύξηση των εσόδων σας. Μην εμπιστευτείτε εύκολα άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά, έστω και αν δεν έχετε κάτι εναντίον τους. Αισθηματικά μην είστε τόσο κτητικοί. Οι αδέσμευτοι μάλλον ήρθε ο καιρός για μια σημαντική γνωριμία.

Υδροχόος

Η υπομονή θα είναι το καλύτερο όπλο για να ξεπεράσετε τα πρακτικά ζητήματα και κάποια προβλήματα επικοινωνίας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Θέλετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε πολλές αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα ήταν καλό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με άτομα κύρους και να μην φανείτε επιπόλαιοι και υπερόπτες και χαλάσετε την εικόνα σας. Αισθηματικά νοιώθετε ασφάλεια και ζεστασιά από την υποστήριξη του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι αν βρίσκεστε σε δίλημμα, καλύτερα βγείτε να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα είναι τελείως διαφορετική.

Ιχθείς

Σκοπεύετε ψηλά και μάλλον έχετε δίκιο, οι καινοτόμες ιδέες σας και η δημιουργική σας φαντασία θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε την καριέρα σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κάποια οικογενειακά ζητήματα ή πρακτικά ζητήματα του σπιτιού μην επιτρέψετε να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, θα υπάρξει καιρός να ασχοληθείτε αργότερα και με αυτά. Τα έσοδά σας φαίνεται να αυξάνονται και οι υποχρεώσεις σας να μπαίνουν σε κάποιο πρόγραμμα. Αισθηματικά θα πρέπει να μετριάσετε τους τόνους και να κινηθείτε συμβιβαστικά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι μάλλον είστε απόμακροι.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv