Κριός

Η υποστήριξη που θα έχετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον και τους συνεργάτες σας θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Φανείτε εγκρατείς σε κάποιες νέες ιδέες και μην πάρετε αποφάσεις πριν τις ελέγξετε σε βάθος . Θα ήταν καλό να οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας και το πρόγραμμά σας. Κάποιες συναντήσεις με άτομα κύρους θα σας ενθαρρύνουν και θα σας υποσχεθούν την βοήθειά τους, θα ήταν καλό να είστε κάπως συγκρατημένοι. Αισθηματικά ενώ η κατάσταση με τον σύντροφό σας είναι καλή, είστε πολύ απαιτητικοί. Οι αδέσμευτοι θέλετε να φλερτάρετε και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες .

Ταύρος

Η πνευματική σας εγρήγορση και η επινοητικότητά σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλά από τα προβλήματά σας. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις και αυτό θα σας ενθαρρύνει να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα και τις σπατάλες. Αισθηματικά μπορείτε να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να έχετε μια πολύ θετική συζήτηση που να σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να δεχτείτε μια πρόσκληση ή να σας φλερτάρει κάποιο άτομο που από παλιά γνωρίζατε, μάλλον από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Ευχάριστες εκπλήξεις θα σας ενθουσιάσουν. Κάποια θέματα που ασχοληθήκατε πριν από καιρό αποδίδουν, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στην εξέλιξη της καριέρας σας. Αποφύγετε σήμερα νέες συνεργασίες, ασχοληθείτε με όσα είχατε σχεδιάσει και θα βγείτε κερδισμένοι. Πιθανές συναντήσεις με άτομα κύρους θα σας διευκολύνουν στην άνοδο της καριέρας σας. Αισθηματικά πιέζεστε και θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε να προσεγγίσετε ένα άτομο, αλλά δειλιάζετε. Είναι η καλύτερη στιγμή να πάρετε βαθιά ανάσα και να το πλησιάσετε.

Καρκίνος

Τα οικογενειακά ζητήματα και οι υποθέσεις της καθημερινότητας που θα σας απασχολήσουν θα ήταν καλό να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και σοβαρότητα. Μην πανικοβάλλεστε και κυρίως βάλτε προτεραιότητες. Ένα οικονομικό ζήτημα πιθανόν να εμφανιστεί, αλλά θα είναι ζήτημα χειρισμού από εσάς ώστε να έχει θετική κατάληξη. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές αν προηγουμένως δεν τις έχετε μελετήσει αρκετά. Αισθηματικά θα είναι μια μέρα ευνοϊκή για να περάσετε πολύ θερμά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν.

Λέων

Κάποια οικονομικά σας ζητήματα μπορούν να επιλυθούν σήμερα και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε όμως να είστε περισσότερο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας και κυρίως να μην κάνετε παράτολμες κινήσεις. Οι νέες συμμαχίες ευνοούνται και θα φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Θα έχετε επίσης την υποστήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον και τον στενό σας φιλικό κύκλο. Ελέγξτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε τις υπερβολές. Αισθηματικά έχετε την πλήρη υποστήριξη του συντρόφου σας και ίσως κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία.

Παρθένος

Θα έχετε νέες ιδέες και θα αλλάξετε πολλά πράγματα, τόσο στην καθημερινότητά σας, όσο και στην επαγγελματική σας διαδρομή. Θα σας προκύψουν νέες συνεργασίες ή θα έχετε προτάσεις για να υλοποιηθούν κάποια παλιά σας σχέδια . Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας και μην κάνετε παράτολμες κινήσεις. Θα ήταν καλό επίσης να ελέγξετε τα έξοδά σας. Κάποια ζητήματα οικογενειακά επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο. Αισθηματικά δεν έχετε αυτό που θέλετε και νοιώθετε εκνευρισμένοι, φροντίστε να ηρεμίσετε. Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλύτερα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να συναντηθείτε με νέα άτομα.

Ζυγός

Θα νοιώθετε μεγάλη ευεξία και αισιοδοξία, κάποια συνάντηση με φίλους και μια νέα γνωριμία θα σας ενθαρρύνουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Θα έχετε επίσης την υποστήριξη σημαντικών παραγόντων του επαγγελματικού σας χώρου και θα βάλετε τις βάσεις για κάποια νέα συνεργασία η οποία θα σας αποφέρει οικονομική και επαγγελματική επιτυχία . Κάποια διαδικαστικά ζητήματα που θα σας απασχολήσουν μην τα αμελήσετε. Αισθηματικά θα είστε σε μια πολύ ζεστή κατάσταση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα δεχθείτε κάποια πρόσκληση από άτομο του επαγγελματικού σας χώρου.

Σκορπιός

Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τον εαυτό σας και κυρίως μην αναλαμβάνετε υποθέσεις που δεν τις γνωρίζετε, μόνο από φιλότιμο και επειδή θέλετε να φανείτε εξυπηρετικοί απέναντι στους άλλους. Οι συνεργάτες σας θα σας κάνουν μια νέα πρόταση που πιθανόν να σας βοηθήσει στον οικονομικό τομέα. Θα ήταν καλό να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα και να μην κάνετε υπερβολές. Αισθηματικά νοιώθετε πιεσμένοι και χρειάζεται ψυχραιμία για να μην φτάσετε την σχέση σας στα άκρα. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να πάρετε κάποια απόφαση και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Τοξότης

Αν και οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και το πρόγραμμά σας ιδιαίτερα επιβαρυμένο, ωστόσο μπορείτε και λειτουργείτε αποφασιστικά, φέρνοντας πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Η τύχη σας ευνοεί και τυχόν ρίσκα που θα πάρετε θα έχουν θετικό πρόσημο. Μια συνάντηση με κάποιο πρόσωπο κύρους θα σας εμψυχώσει και θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε την προώθηση των σχεδίων σας. Αισθηματικά θα είστε λίγο ταραγμένοι από κάποια πράγματα που πιθανόν έχετε παρεξηγήσει, καλύτερα ζητήστε να σας εξηγήσει ο σύντροφός σας. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία.

Αιγόκερως

Διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας που θα προκύψουν, φροντίστε να μην σας αποσπάσουν από τους στόχους σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μια αύξηση των υποχρεώσεών σας, αλλά αν και θα κουραστείτε το τελικό αποτέλεσμα θα σας ξεπληρώσει με το παραπάνω. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Αισθηματικά η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για να συζητήσετε και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφό σας. Μάλιστα από το απόγευμα και μετά ένα θερμό τετ α τετ είναι πολύ πιθανό. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα θα σας βοηθήσουν να έχετε μια ανάκαμψη στα οικονομικά σας. Θα μπορέσετε να επιλύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν καιρό και να επανασχεδιάσετε κάποια θέματα. Θα έχετε την υποστήριξη της οικογενείας σας σε κάθε πρωτοβουλία σας και κάποιο πρόβλημα που υπήρξε θα επιλυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ένας στενός σας φίλος θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα χρονίζον οικονομικό θέμα. Αισθηματικά νοιώθετε την ανάγκη να έρθετε περισσότερο κοντά στον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι προβληματίζεστε αν είναι η κατάλληλη στιγμή για μια νέα δέσμευση.

Ιχθείς

Η φαντασία σας και η επινοητικότητά σας θα σας βοηθήσουν να βγείτε από κάποια αδιέξοδα που αντιμετωπίζεται στον οικογενειακό τομέα. Είναι ευκαιρία να συζητήσετε τις διαφωνίες σας με κάποιο μέλος της οικογενείας σας και να βρείτε λύσεις κοινά αποδέκτες. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αλλά και να πειραματιστείτε κατά κάποιον τρόπο. θα έχετε την αποδοχή των συναδέλφων και των συνεργατών σας. Αισθηματικά είναι μια περίοδος πολύ ενδιαφέρουσα, μπορείτε να ζήσετε έντονες συγκινήσεις. Οι αδέσμευτοι θα λάβετε κάποια πρόσκληση.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv