Κριός

Καθώς ο Άρης συνεχίζει να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στον 12ο Οίκο σας νιώθετε πολύ έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα πλαίσια. Υπάρχουν και πολλές όψεις που σας ευνοούν να κάνετε – με προσεκτικά πάντα βήματα – ένα καλό ξεκίνημα στην ζωή σας, έξω από νόρμες που παλιότερα σας είχαν καταπιέσει. Ίσως να θέλετε να έχετε και μια πιο ουσιαστική σχέση με τον σύντροφό σας, ίσως να νιώθετε οι αδέσμευτοι ότι δεν υπάρχει άλλο λόγος να κρύβετε τα αισθήματά σας για κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό αποτελεί αντικείμενο του πόθου σας. Συναισθηματικά έχετε όντως μεγάλη εύνοια και μπορείτε να αποδείξετε πως εκτός από γοητευτικοί είστε και συναισθηματικά ώριμοι να πάρετε ευθύνες και να ακολουθήσετε ένα κοινό μονοπάτι με κάποιον ενδιαφέροντα σύντροφο.

Ταύρος

Με την καρδιά σας γεμάτη ορμή και συναίσθημα θέλετε ει δυνατόν να προλάβετε να κάνετε τα πάντα σήμερα. Έχετε βέβαια να αντιμετωπίσετε αρκετά εμπόδια, μιας και η Αφροδίτη από τον 11ο Οίκο σας σε τετράγωνο ακόμα με τον Κρόνο από τον 8οσας προκαλεί τριγμούς στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις  – και ίσως και κάποιες έντονες ζήλιες, είτε από τον σύντροφό σας προς εσάς είτε από εσάς προς το ταίρι σας, αν και το πρώτο είναι πιο πιθανόν. Αν καταφέρετε να ελέγξετε αυτά τα προβλήματα και να στρέψετε την έντονη ψυχική σας διάθεση σε δημιουργικούς δρόμους θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Ο 11ος Οίκος σας είναι όλο αυτό το διάστημα πολύ ενεργοποιημένος, πολύ δραστήριος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε εντάσεις και προβλήματα. Γενικά μπορείτε να συμμετέχετε σε μεγάλες συλλογικές προσπάθειες, αλλά θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ψύχραιμοι για να σας εμπιστευθούν.

Δίδυμοι

Οι πολλές όψεις που πραγματοποιεί ο  ανάδρομος Ερμής από τον χώρο των επαγγελματικών σας σχεδίων φέρνει κινητικότητα η οποία δεν είναι αναγκαστικά όμως θετική. Φυσικά υπάρχει μια κάποια εύνοια, μετά από πολύ καιρό και είναι πιθανόν κάποιοι παλιοί σας συνεργάτες να σας προτείνουν κάτι αρκετά ενδιαφέρον και προσοδοφόρο, αλλά έχετε πολλά προβλήματα να λύσετε μέχρι να καταφέρετε να έχετε κάποιο απτό κέρδος. Σε προσωπικό επίπεδο ο σύντροφός σας μπορεί και να παραπονεθεί ότι τον παραμελείτε, ίσως να μην μπορεί να δείξει την κατανόηση που χρειάζεται στο δικό σας έντονο αυτές τις στιγμές πρόγραμμα. Κάπως θα βρείτε τρόπο να τα μπαλώσετε. Ίσως το ακαταμάχητο χιούμορ σας τελικά να αποδειχτεί πολύτιμο.

Καρκίνος

Καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας, για να εισέλθει στον Λέοντα μετά από τις 7 το απόγευμα, καλό είναι να μην έχετε σημαντικά ραντεβού που να αφορούν είτε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας είτε ακόμα και τα οικονομικά σας. Να έχετε υπόψη σας δηλαδή πως και να πάρετε από κοινού αποφάσεις με κάποιους άλλους μέχρι το απόγευμα, μπορεί να ανατραπούν. Από την στιγμή που η Σελήνη θα μπει στον Λέοντα, που για εσάς αντιπροσωπεύει τον δεύτερο Οίκο σας, θα αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα με θέματα περιουσιακά που σχετίζονται με την οικογένειά σας, ίσως και με τον σύντροφό σας – πολύ πιθανόν να έχετε κάποια διένεξη ή κάποια σύγκρουση για θέματα κοινών περιουσιακών στοιχείων.

Λέων

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας από το απόγευμα και μετά θα νιώσετε ότι πρέπει να επιλύσετε πολλά θέματα πριν να εκπνεύσει η μέρα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Υδροχόο θα φέρει μια ασυνεννοησία στις σχέσεις σας, ενώ η αντίθεση Ήλιου – Δία, με τον Δία να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση. Όλο το παρελθόν ζωντανεύει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και χάνετε την επαφή με τις πραγματικές σας επιθυμίες. Μοιραστείτε αυτά σας τα συναισθήματα με ανθρώπους που αγαπάτε, χωρίς να βυθιστείτε σε μελοδραματικές σκηνές, με ψυχραιμία . Από όλη αυτήν την αναμόχλευση συναισθημάτων μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Παρθένος

Είστε πολύ αισιόδοξοι και δυναμικοί, όσο κι αν η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή από τον Υδροχόο με την Σελήνη από τον Λέοντα σας προκαλεί κάποιους τριγμούς στην διάθεσή σας. Ίσως μάλιστα εξαιτίας αυτής της όψης να είστε έτοιμοι, από το βράδυ και μετά, να πάρετε δυναμικές αποφάσεις που σχετίζονται με ανθρώπους από το παρελθόν σας, ειδικά αν έχετε δώσει κάποτε σε αυτούς υπερβολική σημασία που νιώθετε ότι την πρόδωσαν. Όλη την ημέρα – ό,τι κι αν αντιμετωπίσετε – δεν σας εγκαταλείπει η αίσθηση ότι έχετε μια αποστολή μεγαλύτερη από την καθημερινότητα και αυτό σας ξεσηκώνει ευχάριστα το μυαλό . Ερωτικά νιώθετε νοσταλγία, είτε γιατί είστε μακριά από το ταίρι σας είτε γιατί σας λείπει κάποιος παλιός σας σύντροφος.

Ζυγός

Η διαίσθησή σας σπάνια σας προδίδει, άσχετο αν την ακούτε ή την αγνοείτε. Έχετε σήμερα την αίσθηση μιας προδοσίας και αυτό στην πραγματικότητα είναι σωστό. Κινηθείτε με ψυχραιμία για να λύσετε γόρδιους δεσμούς. Πολλά από τα πράγματα που είχατε ελπίσει φαίνονται να καθυστερούν και νιώθετε ότι η ζωή σας κάνει κύκλους. Μην αφεθείτε σε μελαγχολίες, η δουλειά σας είναι να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας ό,τι και να συμβαίνει. Όχι όμως χωρίς να σταθμίσετε πραγματικές φιλίες, συνεργασίες, σχέσεις και τελικά, γιατί όχι, και ευκαιρίες. Μην αφήσετε να σας προσπεράσει αυτή η περίοδος μόνον και μόνον επειδή σας έχει καθηλώσει η αίσθηση ότι κάποιοι δεν στέκονται στο ύψος τους.

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Λέοντα, σε τετράγωνο με το ζώδιό σας να κάνει μεν αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή αλλά και ένα θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο από τον τοξότη, έχετε το εξής αποτέλεσμα: μπορεί να βρεθείτε να διαφωνείτε με μέλη της οικογένειάς σας για οικονομικά ζητήματα που αφορούν περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα αλλά τελικά να δικαιώνεστε. Εν τω μεταξύ το θετικό εξάγωνο του κυβερνήτη σας του Πλούτωνα με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη από τους Ιχθείς αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία – για όλη αυτήν την περίοδο – να αυξήσετε την δυναμικότητα και τον σεβασμό που θα απολαμβάνετε στον φιλικό σας κύκλο αλλά και κάθε χώρο που σχετίζεται με την δημόσια εικόνα σας, ενώ θέματα άμεσων επαφών με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν την καριέρα σας είναι πολύ ευχάριστα στην εξέλιξή τους. Δεν αποκλείεται για τους αδέσμευτους ένα έντονο πάθος άμεσα.

Τοξότης

Είναι μια ακόμα μέρα που θα νιώσετε πως κάτι σας πιέζει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, είτε το παραδεχτείτε και το πείτε, είτε προτιμήσετε να κρατήσετε την κάποια πίκρα που νιώθετε για τον εαυτό σας. Ωστόσο πολλά είναι αυτά που έρχονται να σας συναντήσουν, το μέλλον είναι πολύ κινητικό και δεν έχει νόημα να κάνετε πολλές αναδρομές στο παρελθόν . Έτσι κι αλλιώς, κάποια πράγματα που σας είχαν φέρει σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους σας λύνονται μέσω συμπτώσεων, με τρόπους που μπορεί να μην περνούν από το χέρι σας, σας ανακουφίζουν όμως έτσι κι αλλιώς. Δώστε βάση στα πολλά και σημαντικά πεδία που έχουν να κάνουν με την δουλειά σας, τις υποχρεώσεις σας και τους στόχους σας και μην σας απασχολεί τόσο πολύ το νέφος των αντικρουόμενων συναισθημάτων. Πιθανόν να έχετε μια όμορφη εξέλιξη με κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο στο τέλος της ημέρας.

Αιγόκερως

Καθώς ο Πλούτωνας μπορεί να κάνει δύσκολες όψεις από το ζώδιό σας, είναι όμως και σε ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς, έχετε μια τάση να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας με πάθος και με κάθε τρόπο, και δημόσια και σε σχέση με φίλους. Το δύσκολο και παρατεταμένο τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από τον τοξότη – και ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας – θα σας δώσει όμως πολλές προκλήσεις και σήμερα. Καλό είναι να κρατήσετε πιο χαμηλούς τόνους από αυτούς που θέλετε παρορμητικά να χρησιμοποιήσετε. Ο Κρόνος σας προειδοποιεί πώς αν δεν βάλετε τάξη – πραγματική και ουσιαστική, όχι επιφανειακή και στους τύπους – σε αυτά που θέλετε και επιδιώκετε, θα έχετε προβλήματα.

Υδροχόος

Με δύο πολύ σημαντικές αντιθέσεις από το ζώδιό σας ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και την Σελήνη αλλά και τον ήλιο με τον ανάδρομο Δία η ημέρα έχει σαφώς άρωμα παρελθόντος και νοσταλγίας. Σε πρακτικό επίπεδο αυτές οι δύο αντιθέσεις σας δίνουν την δυνατότητα να σκεφτείτε με ψυχραιμία ζητήματα που αφορούν τις μόνιμες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, να εξετάσετε όλα τα ενδεχόμενα και να μην πάρετε καμία απόφαση που δεν θα λαμβάνει υπόψη της πολλές και σύνθετες παραμέτρους. Όσο ωφέλιμη και αν είναι αυτή η διαδικασία, δεν παύει να είναι αγχωτική. Νιώστε την καρδιά σας σε βάθος, κάντε μια αξιολόγηση των δυνάμεών σας, μην προσπαθήσετε να τελειώνετε κάθε είδους συναισθηματική και επαγγελματική εκκρεμότητα με λογική ή τώρα ή ποτέ.

Ιχθείς

Καθώς η ημέρα θα εξελίσσεται θα νιώθετε όλο και πιο απελευθερωμένοι από βάρη και προβλήματα που σε όλη την διάρκεια του τελευταίου διαστήματος είχαν συσσωρευτεί. Ίσως να μην είναι κακή ιδέα να δείτε φίλους και να χαλαρώσετε λίγο, έχετε μπροστά σας ένα διάστημα κρίσιμων αποφάσεων, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά αυτές οι αποφάσεις δεν μπορούν να ληφθούν όλες μαζεμένες. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν, η οικογένειά σας και οι φίλοι σας, μπορούν να κάνουν πολλά για να σας μειώσουν τους φόβους, αρκεί να τους εμπιστευθείτε – αλλά να εμπιστευθείτε και τον εαυτό σας, τον οποίο μάλλον τον έχετε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό με πολύ επικριτική διάθεση.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv